1400 TL'ye VXE R1SE alınır mı?

Connectgame yok, 2. el şansı yok, bütçe artmıyor.
R1SE'ye ya razı olacaksınız ya da az daha verip kesinlikle fiyat farkına değecek bir mouse'a geçeceksiniz.
Kesinlikle fiyat farkına değecek fare nedir? Eğer gerçekten bu muhteşem!, dediğiniz bir fare varsa bütçeyi esnetebilirim.

Kesinlikle fiyat farkına değecek fare nedir? Eğer gerçekten bu muhteşem!, dediğiniz bir fare varsa bütçeyi esnetebilirim.
Gladius 3 Aimpoint elinize uyuyorsa kesinlikle aradaki 500'e değer ancak geri ödemeyle 1900 oluyor sanırım. Öncesinde 3K falan vermeniz lazım yani.
@belirsizz Linkleri var mı?

Connectgame yok, 2. el şansı yok, bütçe artmıyor.
R1SE'ye ya razı olacaksınız ya da az daha verip kesinlikle fiyat farkına değecek bir mouse'a geçeceksiniz.
Arkadaş haklı. Bende daha dün VGN Dragonfly aldım dediğim gibi birkaç gün ön araştırma yaptım aklımda normalde R1SE vardı fakat araştırmalarıma göre sensörünü beğenen olmamış. O yüzden takılır mı takılmaz mı bilemiyorum. Benim tavsiyem bütçeyi esnetebiliyorsanız R1 alın ya da Ajaz AJ139 Pro modeli bakılabilir. O da 3395 sensöre sahip ayrıca.

@Furkan Borak bizzat kullandığım modeli önerebilirim. Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse

Ayrıca yukarıda @belirsizz hocam düz M3 modelini önermemiş takılma oluyor diye. M3 Pro modelinde farklı MCU kullanılıyor, sorun olmaz diye düşünüyorum ki bende bir sorun yaşamadım zaten.

1724421988657.png

@Furkan Borak bizzat kullandığım modeli önerebilirim. Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse

Ayrıca yukarıda @belirsizz hocam düz M3 modelini önermemiş takılma oluyor diye. M3 Pro modelinde farklı MCU kullanılıyor, sorun olmaz diye düşünüyorum ki bende bir sorun yaşamadım zaten.

Eki Görüntüle 2291842

Evet, alabilirsiniz bunu, bütçe en fazla 1500 deyince öneresim gelmedi.
Bu arada bütçe 100 TL daha çıkarsa Gladius 3 aımpoınt var.

Bir arkadaşım artık Connect Game'nin eskisi gibi olmadığını, artık ilgilendiklerini söylediler. Bilginiz var mı?

Arkadaşlar VXE R1SE elime ulaştı ve gayet güzel. Bayıldım yan, klavye olarak EK75, kulaklık olarak H2002P sipariş ettim onlar da kargo da. Mouseyi herkese öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı