1400 TL'ye VXE R1SE alınır mı?

Bir arkadaşım artık Connect Game'nin eskisi gibi olmadığını, artık ilgilendiklerini söylediler. Bilginiz var mı?

Arkadaşlar VXE R1SE elime ulaştı ve gayet güzel. Bayıldım yan, klavye olarak EK75, kulaklık olarak H2002P sipariş ettim onlar da kargo da. Mouseyi herkese öneririm.
@Ahmet06han Kendisini kablosuzlardan soğuttuğunu söylüyordu R1 SE'nin. Gerek bataryası, gerek malzeme kalitesi vb. şeyler yüzünden. Ki sadece bunu o da demiyor.

@Ahmet06han kendisini kablosuzlardan soğuttuğunu söylüyordu R1 SE'nin. Gerek bataryası, gerek malzeme kalitesi vb. şeyler yüzünden. Ki sadece bunu o da demiyor.

Sarji hizli bitiyor evet. Malzeme kaliteside aşırı iyi degil. Ortalama sayilabilir.

Düz R1 ile arasında sadece sensör farkı var ki o bile bence normal 3395 sensör. Fazlasıyla yetiyor zaten. Her akşam bilgisayarı kapattığımız da şarja taksak yeterli ki ben öyle yapıyorum zaten alışkanlık olmuş. Malzeme kalitesi üst düzey bence. Tuşları vs. basım hissiyatı çok güzel. 4 saattir kullanıyorum daha %5 şarjı gitti. Driveri de çok güzel. Fiyatını kesinlikle hak ediyor.

Düz R1 ile arasında sadece sensör farkı var ki o bile bence normal 3395 sensör. Fazlasıyla yetiyor zaten. Her akşam bilgisayarı kapattığımız da şarja taksak yeterli ki ben öyle yapıyorum zaten alışkanlık olmuş. Malzeme kalitesi üst düzey bence. Tuşları vs. basım hissiyatı çok güzel. 4 saattir kullanıyorum daha %5 şarjı gitti. Driveri de çok güzel. Fiyatını kesinlikle hak ediyor.
R1 se mi?

Baska mouse kullandin mi? Malzeme kalitesi olarak karsilastiriyorsun yoksa R1 ile mi kiyasliyorsun sadece.

Yani berbat demiyorum tabii fareye. Orta-giris seviye bir mouse.

Baska mouse kullandin mi? Malzeme kalitesi olarak karsilastiriyorsun yoksa R1 ile mi kiyasliyorsun sadece.

Yani berbat demiyorum tabii fareye. Orta-giris seviye bir mouse.

Evet, Razer Viper V3Pro kullandımi Gpx kullandım, Dragonfly Pro vs. kullandım. Tabii ki de bu fareyi saydıklarım ile karşılaştırmıyorum ama hiçbirisini aratmıyor.

Evet, Razer Viper v3Pro kullandımi gpx kullandım, Dragonfly Pro vs. kullandım. Tabii ki de bu fareyi saydıklarım ile karşılaştırmıyorum ama hiçbirisini aratmıyor.

Ben ASUS ROG Keris kullandim bundan once. Malzeme kalitesi olarak Keris cok daha basariliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı