V2Pro da olabilir sanırım.
Hocam şunu diyorum. Tabii ki elinize aldığınız da fark var ama keşke şunu alsaydım çok belli, şu çok rahatsız ediyor şu daha iyi denilebilecek bir ürün değil. Çoğu kişi yok alınmaz yok katiyen iade et yok şöyle yok böyle, yani insanlara öyle bir aşılanmış ki kulaktan dolma bilgi, kullanan kişilerin mesajına inanmıyorsunuz. Ürün 10 numara. Kaliteli. Ve diğer fareleri de aratmıyor. Ben zaten yok 4000Hz, yok şöyle 1000IPS falan çok abartı geliyor. 300 IPS, 1000Hz'nin üstünün satış stratejisi olduğunu düşünüyorum. 250mph batarya da fazlasıyla yeterli. Tekrar söylüyorum ürünün kalitesi gayet yerinde. Dışı hafif pürüzlü, terlemeyi ve kaymayı önlüyor. Scroll tuşu çok güzel, kademe kademe hissediliyor, hissiyatı çok iyi, kullanırken rahatlık veriyor. Yan tuşları çok güzel. Olması gerektiği gibi. Önde ki iki tuş çok güzel, sesi tok, hissiyatı çok güzel. Ürün de asla gıcırdama yok. Ürün çok hafif. Bağlantı problemi yok. Wraith'den aldığım için uzun süre garantisi var. Rengi güzel. Driver uygulaması da 10 numara. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
Arkadaşlar klavye geldi ama alıcı ödemeli yapmışlar 105 TL ne alaka?