VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Onlar yapsın dostum adam nereden bilecek senin ürüne bir şey yapıp yapmadığını? Amazon Hepsiburada yapabilir ama artık bazı teknolojik koşulsuz iade hakkı kalktı mouse dahil mi bilmiyorum. Wraith yapmıyordu zaten açmazsan geri gönder eski mousen ile shapelerini kıyasla ancak böyle anlarsın rahat olup olmadığını.

Ne yapılmalı peki ürün bozuk geldiyse? Nasıl olsa Wraith nereden bilsin.

Son düzenleme:
Biz ne yapalım peki ürün bozuk geldiyse.

Adamlar zaten kontrol ediyor ürün bozuk mu değil mi diye. Wraith Outlet buradaki ürünler nerden geliyor sanıyorsun ? tek sorun gıcırtı onuda wraith kendisi mouseyi yapmıyor ki adamın yapabileceği birşey yok. garantiye girmiyor haliyle de. ancak bu her mouse icin geçerli değil tabi hepsinde de yok buda mousenin kronik sorunu yapmaz.

Sıkıntı çıkarır gene. Tamir yapmak sorun değil parasini verince herkes yapar ovunulecek bir tarafi yok.

Ben zaten parayla yaptılar övelim demedim kendin kırarsan parasını verir yaptırırsın donanım olarak kendiliğinden bir şey olursa bedavaya yaparlar önemli olan da bu zaten, ve insan alacağı fareyi bilmeli deneme tahtası olarak kullanmaya gerek yok firmaları iade almamaları gayet normal.

Adamlar zaten kontrol ediyor ürün bozuk mu değil mi diye. Wraith Outlet buradaki ürünler nereden geliyor sanıyorsun? Tek sorun gıcırtı onu da Wraith kendisi fareyi yapmıyor ki adamın yapabileceği bir şey yok. Garantiye girmiyor haliyle de. Ancak bu her mouse icin geçerli değil tabii hepsinde de yok bu da farenin kronik sorunu yapmaz.

Doğru Wraith'in bozuk ürün gönderdiğini görmedim.

Ben zaten parayla yaptılar övelim demedim kendin kırarsan parasını verir yaptırırsın donanım olarak kendiliğinden bir şey olursa bedavaya yaparlar önemli olan da bu zaten, ve insan alacağı fareyi bilmeli deneme tahtası olarak kullanmaya gerek yok firmaları iade almamaları gayet normal.

Doğru Wraith'in bozuk ürün gönderdiğini görmedim.

Iade almamaları normal falan değil. Her marka kendiliğindrn sorun olurda bedava yapıyor Furylevel'de dahil.

Iade almamaları normal falan değil. Her marka kendiliğindrn sorun olurda bedava yapıyor Furylevel'de dahil.

İade almamaları gayet normal bozuk olmayan bir ürünü neden iade alsın? Donanım ile tek şikayet bu gıcırdama muhabbetleri iade almamakla haklı.

İade almamaları gayet normal bozuk olmayan bir ürünü neden iade alsın? Donanım ile tek şikayet bu gıcırdama muhabbetleri iade almamakla haklı.

Çok doğru bize yurt dışı markalarını sunan bir firmaya minnettar olacağınız halde kendi shapeinizi bilmeden ürün alın sonra neden iade yok deyin. Zaten bir ürünü alırken incelersin videolarını izlersin tutuş şekline bakarsın karar kılıp alırsın sonra da iadeye gerek kalmaz ama sen gidip AA bu delikli alayım dersen eline oturmazsa bu tamamen senin suçun zaten. Araştırıp aldığım hiçbir üründe pişman olmadım araştırmadan alıp iade yok demeyin.

Alıp shape bakıp iade istersen almamaları normal kendiliğinden sorun olursa zaten bakıyorlar.

Son düzenleme:
Çok doğru bize yurt dışı markalarını sunan bir firmaya minnettar olacağınız halde kendi shapeinizi bilmeden ürün alın sonra neden iade yok deyin. Zaten bir ürünü alırken incelersin videolarını izlersin tutuş şekline bakarsın karar kılıp alırsın sonra da iadeye gerek kalmaz ama sen gidip AA bu delikli alayım dersen eline oturmazsa bu tamamen senin suçun zaten. Araştırıp aldığım hiçbir üründe pişman olmadım araştırmadan alıp iade yok demeyin.

Alıp shape bakıp iade istersen almamaları normal kendiliğinden sorun olursa zaten bakıyorlar.

Konu shape degil. Ayni shapete rahatsiz hissettiren fareler var beni. Ben bunu denemeden bilemem.

Allah bilir kaç tane mouse değişmişimdir bir kere dediğin şeyi yaşamadım. Delikli mouse desen tamam ama normal mouse da kaplama kalitesini zaten inceleme videolarında görebilirsin.

Beğenmediği şeyi iade edebilmesi bence hakkıdır. İnternetten araştırdığı gibi çıkamaz her zaman sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı