VXE V1 Wireless kulaklık alınır mı?

• Konuyu başlatan Cetcik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.100
Normal tak çıkar yaparken kırıldı. Kulaklık incelemelerinde kulaklığı extrem derecelere açıp eğip büküp ensetiyorlar ya hiç öyle bir şey yapmama rağmen düz tak çıkarla kırıldı. 3 4 ay içinde plastiği gevreyip kırıldığına göre plastik kalitesi ortada bence, dış kasasında herhangi bir sorun yok sadece kafa desteği dediğim gibi kırıldı. Yüksek ihtimalle bu ürün sadece çin pazarı için yapıldığından çinli insanların kafa yapısına göre yapıldı ve daha küçük esneme payları bırakıldı. TR'ye gelince malum kafalar büyük 3 4 aydır kullananların kulaklıkları kırılıyor. Sadece benim başıma geldi sanmıştım, o bahsettiğiniz inceleme videosu çeken kişinin videosu fln varsa bırakırsanız sevinirim.

Yine de şu an kullandığım kulaklık bozulunca geçmeyi düşünüyorum. Nedense çok çekti beni. Video da bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sabitlenmiş yorumda yazmış kırıldığını.

Yine de şu an kullandığım kulaklık bozulunca geçmeyi düşünüyorum. Nedense çok çekti beni. Video da bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sabitlenmiş yorumda yazmış kırıldığını.

Ben söyleyeceklerimi söyledim kararda senin parada, ben kırılan parça için değişim istedim tamir olunca satmayı düşünüyorum belki random bir vakitte Sahibinden'de benim ilanımı bile görebilirsin.

Ben söyleyeceklerimi söyledim kararda senin parada, ben kırılan parça için değişim istedim tamir olunca satmayı düşünüyorum belki random bir vakitte Sahibinden'de benim ilanımı bile görebilirsin.
Hocam merhabalar, satın aldığımda videoyu ben öylesine çekip yüklemiş olayım diye üretmiştim ve sabitlenen yorumda da olduğu gibi benim kulaklığım da tak çıkar yaparken kırıldı. Wraith'e bu konuda ulaştığımda bana

"Merhabalar, kulaklık modellerinde kırılma, çatlama gibi durumlar kullanıcı hatası olarak değerlendirilmekte ve garanti kapsamına girmemektedir. Size bu konuda yardımcı olamadığımız için üzgünüz."

şeklinde bir geridönüş yapıldı. O zamandan beri kulaklığı kenara kaldırmıştım kullanamıyordum. Sizin için değişim çıktıysa wraith'in size olan cevabını yollayabilir misiniz? Ben de bu kapsamda faydalanmak isterim. 1 ay kullanıp atacağım kulaklığa boşa para vermiş olmak biraz zoruma gidiyor :)

Hocam merhabalar, satın aldığımda videoyu ben öylesine çekip yüklemiş olayım diye üretmiştim ve sabitlenen yorumda da olduğu gibi benim kulaklığım da tak çıkar yaparken kırıldı. Wraith'e bu konuda ulaştığımda bana

"Merhabalar, kulaklık modellerinde kırılma, çatlama gibi durumlar kullanıcı hatası olarak değerlendirilmekte ve garanti kapsamına girmemektedir. Size bu konuda yardımcı olamadığımız için üzgünüz."

şeklinde bir geridönüş yapıldı. O zamandan beri kulaklığı kenara kaldırmıştım kullanamıyordum. Sizin için değişim çıktıysa wraith'in size olan cevabını yollayabilir misiniz? Ben de bu kapsamda faydalanmak isterim. 1 ay kullanıp atacağım kulaklığa boşa para vermiş olmak biraz zoruma gidiyor :)
Zaten sizin videonuzun altınada yazmıştım.
Ürünü komple değişimi gibi birşey söz konusu değil sadece kırılan parçayı değiştirebileceklerini söylediler, parçayı talep edip gelince bana haber edeceklerdi fakat o günden bu güne benimle iletişime geçilmedi. Bende çok uğraşmak istemediğim için üstelemedim. Sözün özü o parayı çöpe attım diyerek yola devam ettim. İsterseniz siz uğraşabilirsiniz.

Wraith'in bana yazdığı mesaj;

"Merhabalar tekrardan, belirttiğimiz gibi üretici firma kırılma kopma vb. durumları garanti kapsamında kabul etmemektedir fakat üretici firmadan parça talebinde bulunulmuştur. Firmanın tarafımıza gönderim sağlaması durumunda memnuniyetiniz adına tamir işlemi sağlayabiliriz. Fakat şu noktada elimizden başka bir şey gelmemektedir." (30 Nisan 2024)

Bu kronik bir sorun mu yoksa sizdemi oldu, almayı düşünüyorum. BlackShark v2X satıp geçilir mi?
Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Bence hala böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle almayın.

Zaten sizin videonuzun altınada yazmıştım.
Ürünü komple değişimi gibi birşey söz konusu değil sadece kırılan parçayı değiştirebileceklerini söylediler, parçayı talep edip gelince bana haber edeceklerdi fakat o günden bu güne benimle iletişime geçilmedi. Bende çok uğraşmak istemediğim için üstelemedim. Sözün özü o parayı çöpe attım diyerek yola devam ettim. İsterseniz siz uğraşabilirsiniz.

Wraith'in bana yazdığı mesaj;

"Merhabalar tekrardan, belirttiğimiz gibi üretici firma kırılma kopma vb. durumları garanti kapsamında kabul etmemektedir fakat üretici firmadan parça talebinde bulunulmuştur. Firmanın tarafımıza gönderim sağlaması durumunda memnuniyetiniz adına tamir işlemi sağlayabiliriz. Fakat şu noktada elimizden başka bir şey gelmemektedir." (30 Nisan 2024)

Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Bence hala böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle almayın.
Konuyu hortlatmış gibi olmak istemem ama şaka gibi, denetleyen yok tabi ne ala. Şu VXE V1'i Aliexpress'ten almış olsaydım herifler daha çok yardımcı olurlardı buna eminim. Sözde şu mikrofondaki problemi de yazılım desteği getirerek çözeceklerdi o ne oldu? Fıs. Kulaklık kaç aydır kenarda yatıyor taç kısmı kırık şekilde. Sağlam bir usta bulup onun elinden ne kadar gelebilirse riskine girip yaptırmayı düşünüyordum ama zaten oyun oynarken discordtakilerin ''sesin bozuldu, bi kapat aç istersen'' demelerinden bıkmıştım. Kötü bir deneyim oldu Wraith bir müşteri kaybetti.

Aynı kulaklığa sahibim 1 sene olmadan arkadaşın kulaklığı gibi üstten kırıldı ve normal kullanımda oldu. Tavsiye etmiyorum o yüzden. Garantiye de girmiyor muhtemelen kronik uygulaması da yalan oldu üretim de yok herhalde zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı