VXE V1 Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Makaleler
3
Biri 1350 TL (VXE V1 Wireless) diğeri 1800-1900 TL (Razer BlackShark V2X). Aradaki farka değer mi, hangisini alayım? Başka model de önerebilirsiniz daha iyiyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
. Void Elite bunların arasında tercih edilebilecek bir ürün değil. HS50 Pro da çok zamlandı artık.
Void Elite neden tercih edilmez bilgi verebilir misin hocam? Bir de HS50 Pro N11'de 1441 TL, satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama.

Void Elite neden tercih edilmez bilgi verebilir misin hocam? Bir de HS50 Pro N11'de 1441 TL, satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama.

Void elite dayanıksız. Uzun kullanımda kulaklık dayanıklılığını kaybettiği için ortadan ikiye ayrılıyor. HS50 pro'nun fiyatı iyiymiş. En son 2k civarı idi fiyatı. Tercih edilebilir.

Void elite dayanıksız. Uzun kullanımda kulaklık dayanıklılığını kaybettiği için ortadan ikiye ayrılıyor. HS50 pro'nun fiyatı iyiymiş. En son 2k civarı idi fiyatı. Tercih edilebilir.
Anladım.
Bu da dikkatimi çekti bu nasıl diğerlerine göre?

Corsair fiyatı iyi düşmüşte hem satıcı beni biraz itti hem de mikrofon pek iyi değil gibi. Hocam Gamenote 2002P nasıldır? Bayağı bir önerildiğini gördüm ve mikrofonu da fiyatına göre bayağı iyi gibi baktığım testlere göre.
H2002P de gayet güzel bir model. Yazılım desteği falan da mevcut. Mikrofon kalitesi de bütçesindeki diğer modellere göre iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı