- Makaleler
- 4
1703 gayet güzel uzun zamandır kullanıyorum, sizce 1703 mü, yoksa 1903 mü? 1703 gayet stabil ve güzel.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalmadı derken? W10'un alt sürümü sadece. W7 ile karıştırdınız sanırım.
Ben de tam bu yazının üzerine 1803'den 1903'e geçiyordumHocam kesinlikle 1903 geçin derim.
Güzel güncelleştirmeler yapmışlar,gayet stabil ve düzgün çalışıyor şuanda bende.
Tabi 1703'de gayet stabil fakat 1903'deki güncelleştirmeler'den ve Updatelerden mahrum kalıyor.
Bana kalırsa temiz bir kurulum ile 1903 geç derim.
Windows 7'nin bile 14 Ocak 2020'ye kadar desteği var ama Windows 10 1703'ün yok resimden anlaşılacağı üzere.Kalmadı derken? W10'un alt sürümü sadece. W7 ile karıştırdınız sanırım.
Ben de tam bu yazının üzerine 1803'den 1903'e geçiyordum![]()
Onlara diyecek söz yok zaten.Windows XP kullananlar.
Arkadaşımız güzel anlatmış. Her sistem aynı olmadığı için bazında sorun yokken bazısında sorun olabiliyor. Mesela eski bilgisayarımda hiçbir zaman sorun yaşamamışken yeni sistemde sorun yaşıyorum. Zamanla güncellemelerle oturunca yeni sistemimde eski sistemim gibi sorunsuz çalışacaktır.Burada yazılanlara bakma dostum her sistemde sorunsuz çalışacak diye bir kural yok. Sorunsuz çalışıyor diyen 50 kişi varsa sorun yaşayanda 50 kişi var. Sorunsuz kullanıyorsanız ve yeni sürümde sizi cezbeden bir özellik yok ise 1703 ile devam edin bir kaç ay sonra isterseniz 1903 sürümüne geçersiniz o zaman daha stabil olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.