W11 Bilgisayar aşırı yavaş çalışıyor

araskaradeniz

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
kingston datatraveler 2.0 usb device
Ekran kartı
ASUS STRIX GTX 960 2 GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz 4 Çekirdek
Selam. Yaklaşık 4 yıldır kullandığım bilgisayar son 1 yıldır iyice yavaşladı. Öyle ki, bu bilgisayar>indirilenler kısmına girince yaklaşık 2-3 dakika yüklemesini bekliyorum. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu. 1 ay önce format attım fazlasıyla depolama alanına sahip bilgisayar. Bu neden olur, ne yapabilirim? (Windows 11 Home kullanıyorum)

Selam. Yaklaşık 4 yıldır kullandığım bilgisayar son 1 yıldır iyice yavaşladı. Öyle ki, bu bilgisayar>indirilenler kısmına girince yaklaşık 2-3 dakika yüklemesini bekliyorum. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu. 1 ay önce format attım fazlasıyla depolama alanına sahip bilgisayar. Bu neden olur, ne yapabilirim? (Windows 11 Home kullanıyorum)

Windows 11 her sistem üzerinde iyi çalışmaz maalesef istesiğu kadar iyi olsun sisteminiz uyumsuzluk yaşayabilirsin. Windows 10 sürümüne geçiş yaparsan düzelebilir. (SSD alman şart)

Son düzenleme:
Yavaşlama olmaz kanka. Windows 11 gibi kaliteli sistemde olmaz. SSD al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı