W11 Volume_MAK nedir?

Ahmet_Emir

Centipat
Daha fazla  
Hocam volume Mac çıkıyorsa ne demek oluyor? Formattan sonra gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam volume MAK key genelde şirketlerin kullandığı bir lisans türüdür. Komut istemine slmgr -dli yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

MAK key ile etkinleştirdiysen,
Blacklist bir oem/retail bul fark etmez
Gir onu oem/retail olsun
Sorumluluk sende!
(4 PC denedik, hesaba bagladık😁)
Microsoft sasırtmaya devam ediyor bizi🤪

Hocam volume MAK key genelde şirketlerin kullandığı bir lisans türüdür. Komut istemine slmgr -dli yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

Aslında zaten slmgr -dli yi sordukları bir forumda OEM çıkmış bende doğal olarak volume MAK ı da sordum. Sonra "kendi konusunu açmalı" diye uyarı yedim saçma şekilde. Hem eksik bilgi vardı hem de konu açmayı gerektircek kadar önemli bir şey de değildi. Ceza sistemi gerçekten berbat. Her şeye dikkat edip diğer olasılığı sorunca uyarı yedim.
Bilgisayara geçince atarım ssi zaten o kodu yazınca elde ettim volume MAK olduğu bilgisini. Ben format atsam bilgisayara lisansım gider mi onu sormak istedim.

MAK key ile etkinleştirdiysen,
Blacklist bir oem/retail bul fark etmez.
Gir onu oem/retail olsun.
Sorumluluk sende!
(4 PC denedik, hesaba bagladık😁)
Microsoft sasırtmaya devam ediyor bizi🤪

Blacklist bir oem/retail nedir bilmiyorum. Nereden, nasıl bulunur onu da bilmiyorum. Sorumluluk alırsam sonucunda ki riskleri de bilmiyorum?

Aslında zaten slmgr -dli yi sordukları bir forumda OEM çıkmış bende doğal olarak volume MAK ı da sordum. Sonra "kendi konusunu açmalı" diye uyarı yedim saçma şekilde. Hem eksik bilgi vardı hem de konu açmayı gerektircek kadar önemli bir şey de değildi. Ceza sistemi gerçekten berbat. Her şeye dikkat edip diğer olasılığı sorunca uyarı yedim.
Bilgisayara geçince atarım ssi zaten o kodu yazınca elde ettim volume MAK olduğu bilgisini. Ben format atsam bilgisayara lisansım gider mi onu sormak istedim.

Blacklist bir oem/retail nedir bilmiyorum. Nereden, nasıl bulunur onu da bilmiyorum. Sorumluluk alırsam sonucunda ki riskleri de bilmiyorum?

Hocam dediğim komutu yazıp ekran görüntüsü atın. Bir de slmgr /xpr yazıp ekran görüntüsü paylaşın.

Hocam dediğim komutu yazıp ekran görüntüsü atın. Bir de slmgr /xpr yazıp ekran görüntüsü paylaşın.

Tamam hocam gün içinde atmaya çalışırım.

1742494785955.png

1742494872313.png

Hocam istediğiniz ekran görüntüleri bunlar sanırım. İki kodu da çalıştırdım.

@Einstein

Son düzenleme:
Format atsanız da gitmez diye biliyorum.

Oem/retail oto etkinleştirir
MAK sıkıntılı, sürekli manuel yapmak zorunda kalabilirsiniz, bir muhdet sonra hata alabilirsiniz.
“ Etkinleştirme sınırı asıdı diye”
Mecbur baska key bulmak zorunda kalırsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı