W2K24 sadece PS Plus Essantial için mi geçerli?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS Plus almayı düşünüyorum, maalesef oyunlar çok pahalı. W2K24 oyunu dikkatimi çekti sanırım sadece Essantial paketinde var, Extra paketinde yok mu W2K24? Ayrıca Essantial veya Extra paketini alınca gelecek oyunları yani oyun kataloğunu nereden görebilim? Bilen arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum hocalarım. Hocam sizler de yardımcı olursanız sevinirim. @uygr12 @Yerayay

Burdan bakabilirsiniz. Essantial aboneliğe sahip olduğunuz sürece aylık verilen oyunları oynayabilirsiniz.
Bu ay verilenler;
WWE 2K24.
•Dead Space.
•Doki Doki Literature Club Plus.

Hocam bu siteyi önceden bulup baktım da WWE 2K24 yazdım çıkan bir sonuç yok. Essantial alırsam sadece aylık gelen oyunları mı oynayabiliyorum? Extra alırsam önceki ayların falan oyunlar geliyor mu ayrıca sonraki aya geçince bu ayın oyunları kalıyor mu? Ve Essantial'deki oyunlar Extrada'da geçerli mi? Hakkınızı helal edin dostlarım fazla soru sordum çünkü bilmiyorum.

Selamlar, PS Plus almayı düşünüyorum, maalesef oyunlar çok pahalı. W2K24 oyunu dikkatimi çekti sanırım sadece Essantial paketinde var, Extra paketinde yok mu W2K24? Ayrıca Essantial veya Extra paketini alınca gelecek oyunları yani oyun kataloğunu nereden görebilim? Bilen arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum hocalarım. Hocam sizler de yardımcı olursanız sevinirim. @uygr12 @Yerayay
Hocam essential de sadece 1 ay kütüphane ekleyebileceğiniz(1 ay içinde beklersen üyelik olduğu sürece kalıyor) o yüzden extra almanızı öneririm gelecek oyunları da Instagram da PlayStation resmi hesap paylsaiyor her ay her ay 10-15 oyun geliyor bunların 3 ü essential de olan ki bunlari bir üst üyelikte de kullanılabilirsiniz diğerleri de extra ya dahil sorularınız varsa sorabilirsiniz

Hocam bu siteyi önceden bulup baktım da WWE 2K24 yazdım çıkan bir sonuç yok. Essantial alırsam sadece aylık gelen oyunları mı oynayabiliyorum? Extra alırsam önceki ayların falan oyunlar geliyor mu ayrıca sonraki aya geçince bu ayın oyunları kalıyor mu? Ve Essantial'deki oyunlar Extrada'da geçerli mi? Hakkınızı helal edin dostlarım fazla soru sordum çünkü bilmiyorum.

Biraz sayfayı aşağı indirin ekim ayını oyunlarını görüceksiniz.
Evet sadece aylık oyunları oynayabiliyorsun. Extra için ayrı bir katalog var sanırım. Extra da Essantial'a gelen oyunlarda geliyor. Şu an essantial ya da extra alırsan bu ay'ın oyunlarindan herhangi bir oyun indirirsen aboneliğe sahip oldugun surece isteğin gibi oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı