W75 klavye kronik hatalı mı?

Dippyy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, wraithten W75 model klavyenin almak istiyorum ama kendi kendine tuş bastığını söyleyen kullanıcılar var. Bu durum benim de kafamı karıştırdı bu indirimle alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, wraithten W75 model klavyenin almak istiyorum ama kendi kendine tuş bastığını söyleyen kullanıcılar var. Bu durum benim de kafamı karıştırdı bu indirimle alınır mı?

Wraith Wooting adlı markanın klavyelerini kopyalıp kendi yapmış gibi satıyor hocam klavye almak istiyorsanız Wooting marka bakmanızı öneririm.

Türkiye'ye gönderim yapıyorlar.

Wooting TR gönderimi yapmıyor. Yapar her firma gibi ama ürünün 5 katı gümrük ücreti ödersin. TR'ye valizlerde gelen Wooting ürünleri bile 12-13 bin TL altına satılmazken? Ayrıca Wooting'in 1 tane ürünü bile yok ki W75'e benzeyen sen Wooting'den çakma olduğunu nereden çıkardın.

W75'in ilk batch üretimleri hatalıydı fakat sonraki üretimlerde de benzer hataları yaşayan kullanıcılar da olmuştu (biri bendim). Alternatif olarak şu modellere bakabilirsin. Amazon.com.tr MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)

W75'in ilk sürümlerinde sıkıntılar olduğunu söyleyen çok insan vardı ama bildiğim kadarıyla ilerleyen sürümlerde bu durumları çözdüler. Ayrıca Wraith kendi ürünlerinde koşulsuz iade + değişim sunuyorlar sıkıntı olacağını sanmam. Wraith Sense almıştım. Dip ses olduğu için değişim talep ettim koşulsuz değiştirdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı