Oyun Wales Interactive oyunları Epic'te zamlanmadı

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.868
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Artık son kale Epic Games.
Epic Games ne yazık ki son kale değil çünkü Steam'le aynı mantıkta çalışıyor. Yani fiyatları oyun firmaları belirliyor. Epic'de oyunların zamlanmama sebebi daha çok 2. planda kalmasından kaynaklanıyor. Çoğu firma önceliği Steam'e verdiği için önce orada zamlanıyor. Eğer Steam'de zamlanmış oyun varsa 1-2 hafta içinde Epic'te de zamlanıyor.
 
Evet epic sorunlu bir platform. Launcher yavaş vb sürekli aynı şeyler bunun herkes farkında. Gönül ister sadece steamdan alalım ama şu durumda zor arkadaşlar. Paranız vardır steamdan alır geçersiniz. Yahut paranıza biraz değer veriyorsanız en uygun neredeyse ordan alırsınız. Mesela ben 2 platformdan da alışveriş yapıyorum. Epicten 500tl lik çok güzel indirimlerle oyun aldım. Steamdan da aynı şekilde. Çünkü steamda olan çoğu oyun epicte yok maalesef. Ama sonuç olarak epicte , steamda oyun oynatıyor. Birinde anında açılır ötekinde biraz daha geç açılır ama sonuç itibariyle oynatır. Saygılarımla..
 
Epic Games'den oyun alacağıma crack indirim daha iyi, zaten Epic Games launcherı berbat, crackli oynasanız daha kaliteli bir deneyim verecektir, hem hız hem servis olarak.

Crack'in tek sıkıntısı virüslere dikkat etmek gerekiyor, sizi umursamayıp Epic games gibi bir launcher ile kanser eden oyun şirketine hak etmiş olduğu değeri göstermiş oluyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı