Wallpaper Engine alınır mı?

Bence paraya değdi sağ olun oyunda aldım ihtiyacım kalmadı artık.
45 TL'yi çok para sananlar var hala. Adam senden tam oyun parası istemiyor ki. 1.5 dolara kapitalist şirketleri zengin mi edeceğiz ne yaşıyor bunlar. Bence de şu an biraz yüksek fiyatı ama paranız varmış almışsınız işte daha neyi tartışıyoruz. Güle güle kullanın.

Alınır.

1698444756985.png

(Ben bunu koydum)

Neden gerekli hocam? Bana düzgün bir açıklama sunar mısınız?
Monoton ve sıkıcı Windows resimlerine bakmak bilgisayar kullanımından alınan zevki azaltıyor. Daha keyifli ve canlı bir işletim sistemi arayüzü için canlı duvar kağıtları gerekli. Herkes için gerekli olmayabilir ama kesinlikle uzun süreler bilgisayar başında duran, bilgisayar başında durmaktan keyif alan ve aldığı keyfi arttırmak isteyen herkes için gerekli.

Monoton ve sıkıcı Windows resimlerine bakmak bilgisayar kullanımından alınan zevki azaltıyor. Daha keyifli ve canlı bir işletim sistemi arayüzü için canlı duvar kağıtları gerekli. Herkes için gerekli olmayabilir ama kesinlikle uzun süreler bilgisayar başında duran, bilgisayar başında durmaktan keyif alan ve aldığı keyfi arttırmak isteyen herkes için gerekli.
Bir bilgisayar kullanıcısı o bilgisayarı açıyor ki nette sörf, proje, oyun gibi aktiviteleri gerçekleştirebilsin. Arkaplana bakarak nasıl bir zevk alabiliriz ki? Çayımızı alıp arkaplanı izleyecek değiliz herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı