WAN bağlantısı hatasından dolayı internet yok

Hayben2121

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıldır TurkNet fiberliyim. Başlarda arızalar oluyordu ama uzun zamandır memnundum sıkıntı yoktu. Dün sabah internetimin olmadığını gördüm ve arıza kaydi bıraktım. Ekipler geldi yarim saat ugrastilar olmadı. Modemi degistirdiler yine olmadı. En son çıkarken altyapiyla alakalı olmadigini TurkNet'i arayın onların halledecegi bir şey oldugunu soylediler. Online işlemlere 10 tane farkli mesaj attim konuyla alakalı asla cevap veren yok. Musteri hizmetleri deseniz asla yok, sadece sesli yanıt sistemi eski arıza kaydimi soyleyip kapatıyor.

Çok uzattim biliyorum kusura bakmayın. Yeni modemin admin bolumune girip baglanti teşhisinde vs olanlarin fotoğraflarini bıraktım.
2 gün geçti ve dünkü ekip sadece aradi dediler bizlik bir şey yok. Hiç gelip bakmadan arıza kaydını kapatacaz dediler." TurkNet'te sıkıntı var sizi aradıklarında sistem üzerinden halletsinler" dediler. Bence ben birbirlerine top atmalarinda arada kalacağım gibi hissediyorum. Yapabileceğim bir şey varsa söyleyin.

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_201803.jpg
    IMG_20250321_201803.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250321_201817.jpg
    IMG_20250321_201817.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20250321_201825.jpg
    IMG_20250321_201825.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 yıldır TurkNet fiberliyim. Başlarda arızalar oluyordu ama uzun zamandır memnundum sıkıntı yoktu. Dün sabah internetimin olmadığını gördüm ve arıza kaydi bıraktım. Ekipler geldi yarim saat ugrastilar olmadı. Modemi degistirdiler yine olmadı. En son çıkarken altyapiyla alakalı olmadigini TurkNet'i arayın onların halledecegi bir şey oldugunu soylediler. Online işlemlere 10 tane farkli mesaj attim konuyla alakalı asla cevap veren yok. Musteri hizmetleri deseniz asla yok, sadece sesli yanıt sistemi eski arıza kaydimi soyleyip kapatıyor.

Çok uzattim biliyorum kusura bakmayın. Yeni modemin admin bolumune girip baglanti teşhisinde vs olanlarin fotoğraflarini bıraktım.
2 gün geçti ve dünkü ekip sadece aradi dediler bizlik bir şey yok. Hiç gelip bakmadan arıza kaydını kapatacaz dediler." TurkNet'te sıkıntı var sizi aradıklarında sistem üzerinden halletsinler" dediler. Bence ben birbirlerine top atmalarinda arada kalacağım gibi hissediyorum. Yapabileceğim bir şey varsa söyleyin.

ONT cihazından gelen Ethernet kablosu modemin WAN portuna takılı mı?

Modemi resetlemeyi deneyin. Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir.

Modem kurulumdan kullanici adindaki data kısmıni sildim. Modemden internet ışığıni almaya başladım. Ama halen internete googleye falan girilmiyor. Bağlantı teşhisinde bu sefer böyle yazıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250323_094924.jpg
    IMG_20250323_094924.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 51
Modem kurulumdan kullanici adindaki data kısmıni sildim. Modemden internet ışığıni almaya başladım. Ama halen internete Google'a falan girilmiyor. Bağlantı teşhisinde bu sefer böyle yazıyor.

Modemi resetledikten sonra modem kurulumu yapmayın. Modem IP alacak mı bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı