Hayben2121
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 3 yıldır TurkNet fiberliyim. Başlarda arızalar oluyordu ama uzun zamandır memnundum sıkıntı yoktu. Dün sabah internetimin olmadığını gördüm ve arıza kaydi bıraktım. Ekipler geldi yarim saat ugrastilar olmadı. Modemi degistirdiler yine olmadı. En son çıkarken altyapiyla alakalı olmadigini TurkNet'i arayın onların halledecegi bir şey oldugunu soylediler. Online işlemlere 10 tane farkli mesaj attim konuyla alakalı asla cevap veren yok. Musteri hizmetleri deseniz asla yok, sadece sesli yanıt sistemi eski arıza kaydimi soyleyip kapatıyor.
Çok uzattim biliyorum kusura bakmayın. Yeni modemin admin bolumune girip baglanti teşhisinde vs olanlarin fotoğraflarini bıraktım.
2 gün geçti ve dünkü ekip sadece aradi dediler bizlik bir şey yok. Hiç gelip bakmadan arıza kaydını kapatacaz dediler." TurkNet'te sıkıntı var sizi aradıklarında sistem üzerinden halletsinler" dediler. Bence ben birbirlerine top atmalarinda arada kalacağım gibi hissediyorum. Yapabileceğim bir şey varsa söyleyin.
Çok uzattim biliyorum kusura bakmayın. Yeni modemin admin bolumune girip baglanti teşhisinde vs olanlarin fotoğraflarini bıraktım.
2 gün geçti ve dünkü ekip sadece aradi dediler bizlik bir şey yok. Hiç gelip bakmadan arıza kaydını kapatacaz dediler." TurkNet'te sıkıntı var sizi aradıklarında sistem üzerinden halletsinler" dediler. Bence ben birbirlerine top atmalarinda arada kalacağım gibi hissediyorum. Yapabileceğim bir şey varsa söyleyin.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: