War Thunder Fatal Error

Gabriella_35

Kilopat
Makaleler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce de bu oyunda bu hatayı alıyordum. Yazılan mesajlar yeterli olmadı. Bu hatayı almaya başladım. Yardım ederseniz sevinirim.

Hata.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce de bu oyunda bu hatayı alıyordum. Yazılan mesajlar yeterli olmadı. Bu hatayı almaya başladım. Yardım ederseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 213397
Bilgisayar ozellikleriniz neler? Windows'unuzuda yazın. 32 bit mı kullanıyorsunuz? Ayrıca oyunu bende oynuyorum. Destek birimi ile iletişime gecerseniz yardımcı olurlar. Ben en son World of Warships oynarken bir hata ile karşılaştım. Destek'e başvurdum ve 1 ay cozemediler. Bir ay sonunda 32 bitten kaynaklandığı söylendi. Tabi bu arada 45 GB'lik oyunu 3 kere tekrar yüklettiler :D. Sorunun 32 bitten kaynaklandığı ortaya çıkınca oyunun sitesine benim sayende 32 bit ile ilgili not düştüler :D.

Not : Oyunda ismim CilginSoloTurk.

Bilgisayar ozellikleriniz neler? Windows'unuzuda yazın. 32 bit mı kullanıyorsunuz? Ayrıca oyunu bende oynuyorum. Destek birimi ile iletişime gecerseniz yardımcı olurlar. Ben en son World of Warships oynarken bir hata ile karşılaştım. Destek'e başvurdum ve 1 ay cozemediler. Bir ay sonunda 32 bitten kaynaklandığı söylendi. Tabi bu arada 45 GB'lik oyunu 3 kere tekrar yüklettiler :D. Sorunun 32 bitten kaynaklandığı ortaya çıkınca oyunun sitesine benim sayende 32 bit ile ilgili not düştüler :D.

Not : Oyunda ismim CilginSoloTurk.
Hocam çok sağolun ya. Acaba kim mesaj yazacak diye bekliyorum. Ben sistem özelliklerimi hemen atıyorum. Eğer olursa beraber oynayabiliriz. :)

Hocam buyurun sistem şöyle:
Özellikler.PNG

Ekran kartını da atayım mı hocam ? :)

Hocam çok sağolun ya. Acaba kim mesaj yazacak diye bekliyorum. Ben sistem özelliklerimi hemen atıyorum. Eğer olursa beraber oynayabiliriz. :)

Hocam buyurun sistem şöyle:Eki Görüntüle 213737

Ekran kartını da atayım mı hocam ? :)
Tabiki de atın da o sistemle War Thunder'i mı oynuyorsunuz? War Thunder'da düzgün oyun oynayabilmeniz için en az 30 FPS almanız lazım.

Sorunumuz büyük ihtimalle 32 bitten kaynaklı. Acilen RAM takviyesi yapın ve 64 bit atın bilgisayarınıza.

Son olarak Windows 10 atın.

Tabiki de atın da o sistemle War Thunder'i mı oynuyorsunuz? War Thunder'da düzgün oyun oynayabilmeniz için en az 30 FPS almanız lazım.

Hocam haklısınız. Ben önceden oynuyordum oyunu. Fakat bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu. Bilgisayara format atılalı 3 ay oldu. Oynayacak oyun olmayınca da bunu oynuyordum. O da gitti. :)

Bu arada ekran kartı:

Ekran.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatta durun ben oradaki notu kopyalayıp buraya yapıştır yapayım.

• Bilgisayarının sahip olduğu grafik belleği veya RAM boyutu alakasızdır. Bu, oyunun bellek tüketiminden kaynaklanır.Eğer oyun çökmeleri x86 sistemlerde meydana geliyor ve önayarlı grafik kalitesi DÜŞÜK'ten farklı olarak seçiliyse, ayarları tamamen DÜŞÜK'e indirebilirsiniz veya en azından "kaplama kalitesini" düşürebilirsiniz.
Neden mi?Çünkü RAM boyutunuz her ne olursa olsun, 32-bit Windows işletim sisteminde işlemlere ayrılan azami bellek 2 Gb'ı geçemez. DÜŞÜK ayarlarda oyun bu limit kapsamında kalır. ORTA ayarlardan başlamak üzere, oyun çökmeleri sistemdeki bellek noksanlığından mümkün hale gelir.
Sizinki de bundan olabilir.

Ben de bunun yüzünden hata alıyordum World of Warships'te.

Benim sisteminde sizinki gibi :D.

Hocam çok sağolun çok teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Tanıştığıma memnun oldum. Tavsiyeniz RAM ve ekran kartı tavsiyesi midir ? :)

Hocam size yazın toplayacağım sistemi atsam bakabilir misiniz ? :D:D

Hocam çok sağolun çok teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Tanıştığıma memnun oldum. Tavsiyeniz RAM ve ekran kartı tavsiyesi midir ? :)

Hocam size yazın toplayacağım sistemi atsam bakabilir misiniz ? :D:D
Tavsiyem o sisteme hiç bir şey almamaniz ve sevgililer günü indirimi varken PC parçaları ucuza gelir. Bütçeniz varsa şimdi alın. O bilgisayardan çabucak kurtulun. O bilgisayara yatırım yapmayın. Tabi ben hala destek birimine başvurmanız öneririm. Belki sorun başka bir şeydir. Tabiki bakarım atın alacağınız sistemi.

Aklıma gelmisken söyleyeyim. O sisteme yapmanız gereken en güzel yatırım 64 bit ve Win10'dur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı