War Thunder oynanır mı?

Barselona101

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. War Thunder başlamayı düşünüyorum. Nasıl bir oyun ve para yatırmadan kasabilir miyim? Yaptırsam toplam kaça patlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere başladın mı bir daha çıkamazsın. Ben hayatımda hiç savaşmamışım diyeceksin. Ben zor bıraktım ama geri başlayacağım. İnanılmaz hasret kaldım. Oyunun topluluk kavgaları çok komik bu arada devletin kazan dairesinden çıkarıp bir şeyler atıyorlar birbirlerine. Zaten oynayan büyük bir kesim ordudan gibi duruyor.

Para yatırmadan kasabilirsin ama çok vaktini alacak. Etkinlikler var, bunlarda bir hafta ila on gün kadar sürede oyunu oynayarak ücretsiz bir şekilde alıp oyunun kendi pazarında satabileceğin araçlar oluyor. Genelde 25-30 dolar ediyor bunlar. Birkaç tane yapabilirsen indirim zamanlarında premium hesap ve araçlar alabilirsin.

Gelelim "oynanır mı" soruna. Bence değmez. Başlarda çok eğlenceli ve umursamadığın sürece öyle de kalabiliyor. Ama eninde sonunda öyle saçmalıklarla karşılaşacaksın ki saç baş yoldurtur. Bunları saymaya kalksam sabaha kadar yazarım. Zırh ve deliş sistemi (volumetric diye geçiyor, Reddit'te milyon tane konu vardır bununla ilgil), battle rating yani seviye sistemi, puan hesaplama sistemi, haritaların 9/10 kadarının berbat olması, kimi araçların seviyesindeki diğer araçlardan açık ara kötü olması... Böyle gider.

Son olarak oyunu öğrenirken çok zorlanabilirsin ki bu normal. Çok fazla araç, bilgi ve mekanik var. Mikro mekanikler özellikle çok uğraştırıcı olabiliyor ya da hayal kırıklığı yaratabiliyor. Mermi türleri, zırh türleri, roketler, radarlar... Demem o ki oynamaya karar verirsen bir topluluğa karışıp bilen birinden öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim.

Ben bir haftadır falan tank tarafını oynuyorum, önceden WoT oynuyordum buna başladım son zamanlarda. Yer yer kanser etse de zevkli oynanışı var, sarıyor. WoT'de premium olmadan oynayınca 8-9-10. seviye tanklarda kötü veya ortalama bir maç geçirince eksi kredi ya da sıfıra sıfır kredi kazanıyordun neredeyse. Bunda öyle bir muhabbet yok gibi duruyor şimdilik ama bakalım.

Tanklardaki 7.62 mermili makineli tüfeklerle tarayıp koca tankın o zırhı nasıl deliniyor da bir de mürettebat yaralanıyor hala anlamış değilim ama 😀

Para yatırmadan oynadığında emeğinin yarısına çöküyor oyun, oynama. Ben oynuyordum, bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı