Warband Mod yapma fikri

Kesinlikle tavsiye ederim. Bannerlord modlamaya çok elverişli olacağı bilgisi biliniyor zaten. Hem senin için altyapı olur. Atilla modu olabilir aslında. Geniş bir krallık olup Atilla'nın asker kapasitesi ve talimi yüksek olsun. Diğer krallıklarla çökertmeye çalışılabilir. Ama biz derebeyi olmayalım. Seven Kingdoms'daki Diablo gibi. Ama kolay olmaz tabii.

Son düzenleme:
Tarihi konulu çok mod var. Alternatif bir evren yapmanı öneririm.
Yapmadan önce Steam atölyesine göz at. Yapılmış bir mod varsa yapma.
Ayriyeten en çok abone olunan modları incelemeni öneririm. Özellik olarak onlar ile yarışman gerekiyor.

Mesela Yüzüklerin Efendisi ya da Witcher evreni gibi bir evrenden bahsediyorum.
Tarihi konularda yanlış yaparsan eleştiri yediğin gibi bir daha kimse yaptığın moda saygı duymaz.
O yüzden kendi uydurduğun ya da bir kitaptan uyarlama evreni mod yapmanı öneririm.

Mesela Yüzüklerin Efendisi ya da Witcher evreni gibi bir evrenden bahsediyorum.
Tarihi konularda yanlış yaparsan eleştiri yediğin gibi bir daha kimse yaptığın moda saygı duymaz.
O yüzden kendi uydurduğun ya da bir kitaptan uyarlama evreni mod yapmanı öneririm.

Katılıyorum. Warband'da öyle fazla modlar göremedim yada bilmiyorum. Yaparsan hemen indirebilirim :kıkırda:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı