Warband nasıl oynanır?

Dark Lord Vader

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet, oyunla ilgili bilgim 0. 3 saattir oynuyorum oyunu ama yok, gelişemiyorum. En basit çapulcu savaşında 10 tane adam kaybediyorum. Zaten iyi de dövüşemiyorum. Nasıl gelişirim?

Bir kralın sağ kolu olup, gelişip daha sonra o krallığı yıkabilirsiniz, veya o kral ile beraber başka krallıkları da yıkabilirsiniz. Çapulculara vs. saldırıp savaşı bitirdikten sonra çapulcuların eşyalarını alıp satın.

Belirli bir sayıda askeri toplayıp bir kervana saldırın ama saldıracağınız ülkenin yıkılışta olması lazım örneğin bir şehrinin alınmış olması lazım böyle olunca etrafta lord kalmıyor hepsi kalesinde bekliyor ya da düşman topraklarında geziniyorlar siz de köylerden yağma yapacaksınız onur kaybediyorsunuz fakat bir köy yağması ile 10000 dinara kadar para toplanabiliyor. Daha sonra rivacheg şehrinden kadife dükkanı açın rahat edersiniz sakın ilk başlarda 60 70 asker toplamayın gereksiz, az ama öz askeriniz olsun bir de asla kergitlere bulaşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı