yardım için sağolun hocam @XivizleyHocamlar çözümü buldum.
WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.
Tamamen şans eseri buldum![]()
Denetim Masası > ağ ve bağlantı'nın üzerine sağ tıkla > IPv4 > alttaki seçeneği aktifleştir > oraya 8.8.8.8 az alttaki yere 8.8.4.4 yaz.
Ben bu yöntemle hem telefonda hem de bilgisayarımda DC'ye girdim.
Gir.
Girdim de zaten dediğin şekilde ayarlanmıştı extra bir şey yapmadan kaydedip çıktım girilmiyor hala.
Evet?Bir ekran görüntüsü atar mısın deneyim masasını.
Böyle.
Çıkarken ayarları doğrulayı açıp tekrar dene olmazsa kapatıp yeniden başlat benden olmuştu anlamadım.
yardım için sağolun hocam @XivizleyHocamlar çözümü buldum.
WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.
Tamamen şans eseri buldum![]()
Hocamlar çözümü buldum.
Tamamen şans eseri buldum
Yardım için sağ olun hocam @Xivizley
@Xivizley
Sorunum başlıktaki gibi. Az önce Opera'nın kendi VPN'i ile denedim ve oldu ama WARP açıkken uygulamaya girince Discord açılıyor ama mesajlar yüklenemedi hatası ile karşılaşıyorum.
İyi akşamlar, Bende uzun süredir WARP kullanıyor idim ve yaşadığınız sorunu bende yaşamaya başladım. Discord'a giriliyor ama mesajlar yüklenmiyor, önerdiğiniz çözümleri denedim ama şuanlık için bir değişim yok. Hala Mesajlar yüklenmiyor ama mesaj alabiliyorum karşı taraftan. Başka bir çözüm önerisi varmıdır acaba?Hocamlar çözümü buldum.
Tamamen şans eseri buldum
yardım için sağolun hocam @Xivizley
@Xivizley
İyi akşamlar, bende uzun süredir WARP kullanıyor idim ve yaşadığınız sorunu bende yaşamaya başladım. Discord'a giriliyor ama mesajlar yüklenmiyor, önerdiğiniz çözümleri denedim ama şu anlık için bir değişim yok. Hala mesajlar yüklenmiyor ama mesaj alabiliyorum karşı taraftan. Başka bir çözüm önerisi var mıdır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.