Warzone dev error 5763, 6068

RAM zaten 16 Win Full en güncel halde her şey öyle sorun şu daha önce böyle bir sorunum yoktu son patchlerden sonra başladı bugün gelen patchlerden sonra da arkadaşta başladı 6068.
Benim kurduğum windows modunda bu programlar otomatik yükleniyor. Belki bu yüzden hata düzelmiş olabilir.
1595147229137.png

Az önce bir yerde okudum ben de C++ları sistemden temizleyip tekrar kurun falan demişler.
Bunu deyince sanki DLL dosyalarında sorun varmış gibi geldi bana. Rapor paylaşabilir misiniz?

Ya onu da şöyle buldum olay görüntüleyici de oyun da verdi hatayla aynı zamanda olay kimliği 13 gördüm onu araştırırken de Oyunlarım kendiliğinden donuyor ve kapanıyor kendi kendine şu konuyla karşılaştım bura da anlattığı gibi silsem ve x64: vc_redist.x64.exe şunu yüklesem acaba düzelir mi yada pc herhangi bir hasar verirmiyim
Bunu deyince sanki DLL dosyalarında sorun varmış gibi geldi bana. Rapor paylaşabilir misiniz?
Yok herhangi bir rapor alamıyorum anlattı gibi yaptım ama hiç bir şey yok yeminle kasayı kaldırdım gibi atacam camdan bir yandan mikrafon ses kesiyor warzone da ne olduğunu çözemedim anakart mı bozuktur nedir

Son düzenleme:
Bende RX 590 Nitro+ var her şeyi denemiştim, sadece Ekran kartı fan ayarlarını daha stabil hale getirince sorunum oldukça azaldı. Radeon ve Windows 10 Sürekli güncel kullanıyorum.

Bende de hepsi güncel güncel olmayan yazılım yok sezon 4 le basladı bu ıs ısın kotu tarafı bir de Battle Pass aldım kasamadım atma yüzüne şimdi deneme için girdim ilk oyun 5763 2. oyun 6068'den attı.

Sendeki kartla arkadaşım sorunsuz oynuyor.

Ocak ayından beri DEV ERROR 6068 sorunu bana da musallat oldu. Dün yabancı forumları araştırırken nvidia'nın 442.59 sürümüne geri dönüp sorunu çözen insanlar olduğunu okudum. Dün bende nvidia'nın eski sürümlerinden olan 442.59 sürümünü yükledim. 6 saatlik oynama sonucunda 1 kez crash yedim. Onda da hata ismi yazmadı yani DEV ERROR 6068 miydi 5763 mü bilemiyorum. Bu yöntemi benim gibi, internette yazan her şeyi denemiş ama sorunu çözememiş insanlar istiyorlarsa bir denesinler. Gerçekten çok saçma bir oyun. Kaç ay önceki driver'ı yüklettirdi bize :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı