Warzone ve PUBG crash sorunu

Zerstoren

Centipat
Selam herkese. Ekran kartım ASUS STRIX RTX 2070 Advanced Edition. Hem OC mod hem normal modda her 2 oyunda da 5 dk ya da daha erken crash hatası alıyorum. CoD Warzone için genellikle 6068 error kodunu gösteriyor. İnternette paylaşılan çözümler işime yaramadı. PUBG için zaten sorunun nereden kaynaklandığını göremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Redditte okumuştum bugün birçok oyuncu yaşıyor bu iki oyunda da aynı sorunları. Hem benim yaşadığım hem de sizin yaşadığınız. Ne güzel sistemler alıyoruz topluyoruz oyun hataları yüzünden kendi sistemimizi kurcalayıp duruyoruz yazmış birisi. Haklılık payı var gibi.

Aynı şekilde araştırıken şu öneriye denk geldim bir çok kişide işe yaramış. Gpularınız normal olarak fabrika çıkışlı overclock lu olarak geliyor oyun yapıncıları ise her kartın her varyasyonu yerine sadece referans kartlara göre güncelleme veriyorlar gpuyu underclock yaparak yani tersine overclock yapıp saat hızlarını referans kart bazına getirince oyunlardaki sorunlar genellikle ortadan kalkıyor. Bu akşam deneyip tekrar buraya deneyimimi yazıcam deneme şansı olan varsa sonuçları paylaşabilir.

Hocam PUBG için böyle ekran donması yaşıyor musunuz? Masaüstüne dönemiyorum donduktan sonra res atmam gerekiyor. Sizde de oluyor mu?
Ben de yaşıyordum aynı sorunu. Görev yöneticisinde “bunu her zaman en üstte göster” gibi bir seçenek olacak. Onu yapınca hallettim. Hallettim derken donmayı halletmedim yalnız. Sadece oyun donduğunda görev yöneticisini kullanabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı