Watch 6 Classic almaya değer mi?

Bende o yüzden ilk normal düşünmüştüm aslında ama dediğim gibi 43mm olan versiyonunu alsam Classic'in.

Classic daha şık olabilir ama yine dediğim gibi ince bilekte spor yapmak için düz model daha ergonomik olacaktır. Kılıf derdiylede uğraşmaya gerek olacağını sanmıyorum.
Tek eksiği bezel. O da hayati değildir bence.

Classic daha şık olabilir ama yine dediğim gibi ince bilekte spor yapmak için düz model daha ergonomik olacaktır. Kılıf derdiylede uğraşmaya gerek olacağını sanmıyorum.
Tek eksiği bezel. O da hayati değildir bence.
Tamamdır bende kararımı verdim normal modelini alacağım. Birde zaten normalinde dokunmatik olarak döndürünce ekranın etrafında aynı işlevi yapıyor. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, Son olarak normal modelin 44mm olan versiyonu için bir kumaş kordon önerebilir misiniz?

Tamamdır bende kararımı verdim normal modelini alacağım. Birde zaten normalinde dokunmatik olarak döndürünce ekranın etrafında aynı işlevi yapıyor. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, Son olarak normal modelin 44mm olan versiyonu için bir kumaş kordon önerebilir misiniz?

Sizce classic modelinin 43mm olan versiyonunu alsam çok mu küçük olur?
Klasik modelde 47mm'den daha kücügünü almanızı tavsiye etmem çünkü batarya kapasitesi de düsüyor ciddi manada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı