Watch Dogs açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mberketoprak

Centipat
Katılım
20 Mart 2020
Mesajlar
60
Herkese selam, bildiğimiz üzere dün Watch Dogs Epic Games'te ücretsizdi ve yükledim fakat oyunu başlat seçeneğine tıkladığımda tepki alamıyorum. Sistem gereksinimlerini bilgisayarım fazlasıyla karşılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Watch Dogs'da açılmıyor. Oyunu açtığımda siyah ekran gelip gidiyor senin oyunun düzeldi mi? Yardım edersen sevinirim.

Kardeşim ben başka bir sebepten dolayı bilgisayara format attım sonra deneyince oldu. Nasıl olduğunu inan bilmiyorum üstte verilen yöntemi bir denemelisin. Oyunun neden açılmadığını bulabilirsin.
 
Agalar ben olayı anladım kesin çözüm diyebilirim.
Şimdi ayarlara gidin, uygulamalar ve özelliklere girin, daha sonra hemen karşınızda uygulamaların alınacağı yeri seçin yaziyor. Orada yalnizca Microsoft Store yazisina tiklayip, herhangi bir yer yaptiniz mi işler düzeliyor. Bunu yaptiktan sonra Ubisoft Connect'e tekrardan giriş yapmanizi isteyebilir. Tekrardan giris yaptiginizda baglantiyla ilgili sikinti var derse altta GO ofline yaziyor ona tiklayin. Daha sonra sizi Ubisoft Connect'e aticak oradan oyunu başlatabilirsiniz. Bu yazdiklarım şu an benim yaptığım şeyler umarim işinize yarar.
 

Geri
Yukarı