Çözüldü Watchdog Violation hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmetakgg

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Watchdog Violation şeklinde hata alıyorum. Dmp dosyalarını okuyabilecek biri yardımcı olursa sevinirim. 3 adet dmp dosyası var.

İntel i3 6100 u
4 gb ddr3 ram
nvidia gt 940 m

Son düzenleme:
Çözüm
Memtest ile yapılsa iyi olur. RAM'lerin sağlam olduğuna kesin eminseniz anakart değişimi isteyin. GPU'da sorun var.
DDU ile Intel ve Nvidia kaldır. Sonrası sıra ile güncel sürücüleri yükle.
Kablosuz sürücünü güncelle.
deneyip sonucu ileticem teşekkürler
DDU ile Intel ve Nvidia kaldır. Sonrası sıra ile güncel sürücüleri yükle.
Kablosuz sürücünü güncelle.
Birde kablosuz ağın sürücüsünü nasıl güncelleye bilirim acaba ?
deneyip sonucu ileticem teşekkürler

Birde kablosuz ağın sürücüsünü nasıl güncelleye bilirim acaba ?
İntel sürücüleri hakkında bilgim yok kaldırmadan sormak istedim intelin sitesinden Driver And Support exe indirip bununla tekrar mı yükleyeceğim yoksa farklı bir yol mu izlemem lazım ?

Son düzenleme:
İntel graphics 520

PCI\VEN_8086&DEV_1916&SUBSYS_22811B0A&REV_07
PCI\VEN_8086&DEV_1916&SUBSYS_22811B0A
PCI\VEN_8086&DEV_1916&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_1916&CC_0300
Realtek RTL8723BE 802.11n Kablosuz LAN PCI-E NIC

PCI\VEN_10EC&DEV_B723&SUBSYS_21651A3B&REV_00
PCI\VEN_10EC&DEV_B723&SUBSYS_21651A3B
PCI\VEN_10EC&DEV_B723&CC_028000
PCI\VEN_10EC&DEV_B723&CC_0280

Birde nvidiayı silip yükledim sorun hala devam ediyor ısıdan olabilir mi son minidump dosyasını atmama gerek varmı ?
Donanım kimliklerini paylaşın.
Sorun devam ediyor ne yazık ki donanım kaynaklı bir hata olduğunu öğrendım ama siz daha iyi bilirsiniz tabi

Son düzenleme:
DDU ile her ikisini kaldırdıktan sonra sırası ile yükle.
Söylediğiniz adımları tamamladım en kısa zamanda geri dönüşü yapcağım. Son durum hakkında.

Sorun ilerleyerek devam ediyor oyun oynarken veriyordu eskiden şuanda açık olduğu anda verdi son minidump dosyalarını da upload edip size iletiyorum PC açılınca.
Minidump klasöründe dosya yok şuanda fakat sorun devam ediyor.
Söylediğiniz adımları tamamladım en kısa zamanda geri dönüşü yapacağım son durum hakkında.

Sorun ilerleyerek devam ediyor oyun oynarken veriyordu eskiden şuanda açık olduğu anda verdi, son minidump dosyalarını da upload edip size iletiyorum.
Minidump klasöründe dosya yok şuanda fakat sorun devam ediyor

Technopat.rar
En son oluşan minidump bu yardımcı olabiliriseniz çok sevinirim. @MF @claus @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı