Watermark Remover - Win 10 9901 desteği eklendi

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Yapılışı;
  • İlk olarak live çalışabilen bir sistem edinin yada dual boot ise win 10 harici olan diğer sisteme geçip(Win7, Win8, Win8.1 gibi) bu işlemleri yapacaksınız.

• İnen dosya içinde kullanmak istediğiniz sürüm hangisi ise içindeki full yazanı dışarı çıkartın.

• Registry Files yazan klasörü dışarı çıkartın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Take ownership yazanı %windir%\Branding\Basebrd\en-US\ yoluna atıp çalıştırın.

• Full yazan klasör içindeki basebrd.dll.mui dosyasını %windir%\Branding\Basebrd\en-US\ içine atın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Take ownership yazanı %windir%\System32\en-US\ yoluna atıp çalıştırın.

• Full yazan klasör içindeki shell32.dll.mui dosyasını %windir%\System32\en-US\ içine atın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Restore Ownership dosyasını çalıştırın.

İşletim sistemini yeniden başlatıp Windows 10 ile girin. Girdiğinizde Windows + X tuşuna basıp Command Prompt (Admin) seçip açın. burada mcbuilder.exe yazıp enter'a basın. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows 10 ile tekrar giriş yapın.

Link
Link 2
Antivirus scan for 1cf350604e665edfc408b7f1f8a0b33026889f6ac326ad9d4bb3f72fab1d4615 at
2014-12-31 13:06:25 UTC - VirusTotal

Tek işletim sistemim var ssd'de, o da Win 10. Bu şekilde silme yapamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Build 9901 [Enterprise]
Build 9901 [Professional]

Benim yüklediğim 9901 hangisi nasıl öğrenebilirim?

PYM2dv.png

Sistem çalıştığı için izin vermiyor dosya değişikliğine :( Sistemin kapalı olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prof. olanı seçeceksin.

Sistem çalıştığı için izin vermiyor dosya değişikliğine :( Sistemin kapalı olması lazım.
Bu yüzden live sistem yada diğer sisteme geçip yapman gerektiğini söylemiştim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı