WattMan fazla mı abartılıyor?

Benim RX570 de öyleydi bir dönem 1 sene hiç watman almamıştım sonradan yine patlak vermeye başladı ama NVIDIA alacak kadar da bütçem olmadığı için tekrar AMD almak zorundayım satım zaten 570'i.

Benim Kart'ta ilk 6-7 ay sıkıntı çıkarmadı. Sonrasında hata vermeye başlayınca internetteki birçok çözüm önerilerini denedim ama nafile. Arada sırada oyun oynarım zaten onda da WattMan denk gelince insan sinirleniyor. Ama benim en çok film izlerken başıma geliyordu. Arkada ekran kartı kullanımı %3-5 arası gezinirken bir anda WattMan hatası alıyordum. En son zaten çok oyun oynamıyorum deyip sattım. Şimdi de AMD işlemcili laptop (Matebook 14) var elimde. Bundan gayet memnunum. Yaklaşın 15 yıldır AMD ekran kartı (HD400 serisi bir kart - R9 380 - RX 5500 XT) kullandım. Bundan sonra kolay kolay AMD ekran kartı almam.
 
Bence pek abartılmıyor aksine haklılar. 21 Nisan 2022'de 6500XT aldım, başıma gelmeyen problem kalmadı. Oyunda drop mu dersin, WattMan mi dersin, görüntünün bir anda gidip bir daha gelmemesi mi dersin. Amazon'dan aldığım için değişim istedim. Değişim ile gelen ürün de aynı sorunları yaşattı.
Bu hafta RX580 Nitro+ 4GB aldım ve arada sırada yine WattMan sıfırlanıyor. AMD'nin driver konusunda ciddi problemleri olduğunu anlamaya başladım. Sadece modlamış driver kullanarak problemleri azaltabiliyorum.
 

Geri
Yukarı