Çözüldü Wattman hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çünkü sebebi tam dediğiniz gibi üç ay boyunca ekran kartımdan dolayı Wattman hatası aldım. Meğer sorun ekran kartında değilmiş. Undervolt yaptım. Çeşitli güç tüketimi ayarlarını değiştirdim Windows üzerinden. Bir türlü düzelmedi. En sonunda RAM’in desteklemediği bir frekansta çalıştığını farkedip. Frekans değiştirdim. RAM kaynaklı bu sorun düzeldi. WattMan hatasını ekran kartı vermiyor bu arada, sistemsel bir sorundan dolayı wattman sıfırlanıyor. Neyse ki aylardır böyle bir derdim yok artık.
Verebilir, çoğu kişi varsayılan ayarlarda kullanıyor aslında. Dediğim gibi bu tip çözümleri deneyip sonuç elde edemiyorsanız garantiye yollamaktan başka çare kalmıyor.
Aynen öyle hocam.Benim denemediğim yol kalmadı. Volt değiştirdim,frekans düşürdüm hızlı başlatı kapattım herşeyi yaptım ama olmadı. Kafasına göre bir düzeliyor bir bozuluyor neye göre anlamadım. En temizi çıkarıp kartı yollamak. Neyse sorun Onlar halletsin
İyi yapmışsın. Düzelirse konu aç. Nasıl düzeldiyse yazarsın.
Servis kartta sorun olmadığını söyledi.Geri yollayacaklar kartı

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende servise göndereceğim. Nasıl sorun yokmuş ben anlamadım gitti. Bu kart taraf tutuyorda bizmi bilmiyoruz acaba? Evde çalışınca hata veriyor ne kısmetse orda çalışınca hata vermiyor.

Ustam selam.

1 hafta önce RX 570 alarak kervana katıldım. Sıfırdan sistem topladım. Anakart, ekran kartı vs. Wattman hatası alıyordum ve Tropico 6 oyununda beni oyundan atıyordu. Windows' a bile dönemiyordum. Öylece kapkara kalıyordu ekran.

Dediğin ayarları yaptım ve artık oyundan atmıyor. Allah razı olsun; eyvallah

Markası ne reis?

Son düzenleyen: Moderatör:

Rog Strix düşünüyordum valla sizinkinin markası ne?

Bu Asus Rog Strix 570 OC'lerde bir şey var. Önceki sayfadaki tamir videosunda, usta bu kartın mining amaçlı üretildiğini ve ona göre dizayn edildiğini söylüyordu. Ben korktum açıkçası, düşünüyordum oysa ki. Zaten Asus olmasına rağmen fiyatının Sapphire'den bile düşük olması beni iyice kıllandırdı. Mining olayı azaldığı için stok eritiyorlar diyorlar, o zaman usta da tezinde haklı olabilir belki..

benim bilgisayarımda sadece cs.go da kapanıyor acaba wattman hatası olabilirmi arkadaşlar çözebilen varsa yazabilirmi

Marka farketmiyor kullanılan GPU aynı zaten mining kartı diye birşey yok tamam RX serisini genelde mining yapanlar alıyor ama mining'e göre yapılmadı bu kartlar.

Mining kartları daha uzun süre aralıksız çalışması için üretilmiş kartlar değil mi? Niye daha avantajlı değil ev kullanıcıları için? Herkeste bir mining karşıtlığı var. Mining kelimesi geçen her şeyi alınmaz zannediyor.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…