Ben bu forumda bunun savaşını verdim, bana denen cevaplar sadece şu ''O sorun çözüleli 2 sene oluyor NVIDIA sana iyi para mı veriyor, bu forumda kaç aydır wattman konusu açılmıyor güzel sallıyorsunuz, herkesin parası yok insanlar mecbur AMD alıyor, benim arkadaşım aldı onda niye wattman'' ve aklınıza gelebilecek tonlarca saçma sapan cevap. Bu forumda hala AMD ekran kartları ile ilgili konular açılmaya devam ediyor, wattman sorunları hala devam ediyor, ama ultra mega süper epik derecede bilgisayar uzmanı (!) arkadaşlar diyor ki benim arkadaşım kullanıyor onda niye wattman çıkmadı. Bu forumda ne zaman AMD önermesem bu senaryoyu yaşıyorum, kartı kullanmayan adam bana kartı kullanmış gibi laf anlatmaya çalışıyor, tecrübeyi yaşayan o sanki. 20 Sayfalık iade konum var bu forumda, kartı iade ediyorum diye bana ''Donanımların çöp diye kart arıza veriyor, geri gelecek servisten'' diyen mi dersin, forumda 2013'den beri olan bir zât-ı muhteremin foruma 2019 da katıldım diye bana cahil demesi mi dersin, ne ararsan var. AMD kartı öneriyorlar, alan adam sorun yaşayınca ortadan kayboluyorlar.