WattMan hatası

BayKush

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kararıyor. PC resetledikten sonra böyle oluyor. Ekran kartını daha önce WattMan hatasından yolladım, bir sorun yok diye geri yolladılar. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-01 at 22.21.06 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-01 at 22.21.06 (1).jpeg
    236,4 KB · Görüntüleme: 104
  • WhatsApp Image 2021-05-01 at 22.21.06.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-01 at 22.21.06.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 99
Ekran kararıyor. PC resetledikten sonra böyle oluyor. Ekran kartını daha önce WattMan hatasından yolladım, bir sorun yok diye geri yolladılar. Ne yapmalıyım?
Aynı sorun ben de var, fakat neden olduğunu çözemiyorum, yav arkadaş FunMarka girdim 5 6 dk çalıştırdım 75 derece sorun çıkmadı hatayı halen bulamadım, funmark testi yapın bir problem çıkacak mı diye test edin.

Furmark ilk 3 dakikada kapanıyordu. DDU ile driverları silip en güncelini yükledim. Furmarkta kapanmıyor artık. Ama oyuna girince resetliyor kendini bu sefer bilgisayar. PSU yu yeni değiştirdim daha dün geldi. Ramleri memteste soktum sıkıntı çıkmadı. SSD kaynaklı bir sorun olabilir mi bilmiyorum ama, onlarıda tarattım bir sorun çıkmadı. @Er73748 @300319
1619905645412.png

Arkadaşımla aynı sistemi topladık onun radeon sürümü bu şekilde ve hiç sorun yaşamadı. Bu sürümü bulup indiremiyorumda.

Son düzenleme:
FurMark ilk 3 dakikada kapanıyordu. DDU ile driverları silip en güncelini yükledim. FurMark'ta kapanmıyor artık. Ama oyuna girince resetliyor kendini bu sefer bilgisayar. PSU'yu yeni değiştirdim daha dün geldi. RAM'leri Memtest'e soktum sıkıntı çıkmadı. SSD kaynaklı bir sorun olabilir mi bilmiyorum ama, onları da tarattım bir sorun çıkmadı. @Er73748 @300319
Eki Görüntüle 1002620
Arkadaşımla aynı sistemi topladık onun Radeon sürümü bu şekilde ve hiç sorun yaşamadı. Bu sürümü bulup indiremiyorumda.

Sizin ekran kartınızı başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı?

Daha öncede aynı sorunu yapıyordu başka pcde sorun çıkarmadı. VGA dönüştürücü kullanıyordum onu değiştirince sorun kalkmıştı bir süre sonra tekrar başladı. Şuan DPI kullandığı için sorun olmuyordu ama yine başladı. Delirmek üzereyim Memtest ile ramleri teste soktum bir şey çıkmadı. OCCT ile memtesti yaptığımda ekran gidip geliyor ve AMD Radeon çökme meydana geldi diyor.

Daha önce de aynı sorunu yapıyordu başka PC'de sorun çıkarmadı. VGA dönüştürücü kullanıyordum onu değiştirince sorun kalkmıştı bir süre sonra tekrar başladı. Şu an DPI kullandığı için sorun olmuyordu ama yine başladı. Delirmek üzereyim Memtest ile RAM'leri teste soktum bir şey çıkmadı. OCCT ile Memtest'i yaptığımda ekran gidip geliyor ve AMD Radeon çökme meydana geldi diyor.

Hocam nedenmiş bulabildinizmı bende de ekran kartı yüke bindimi ekran gidiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı