Wattpad nedir?

Editoriste12456

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, wattpad uygulamasını daha önce pek çok kez duydum fakat hiç indirmedim. Roman yazmayı çok severim. Ve onları paylaşmak istiyorum ama bu uygulama hakkında pek bilgim yok. Telif hakkı var mı? Google'dan alıp kullanabilir miyiz? Beğendiğimiz bir dizi veya kitap karakterlerinden esinlenebilir miyiz? Bir de herhangi bir kısıtlama var mı? Yani istediğimiz her konudan yazabilir miyiz? Bilmemi istediğiniz başka şeyler varsa yazabilirsiniz.

Merhaba, wattpad uygulamasını daha önce pek çok kez duydum fakat hiç indirmedim. Roman yazmayı çok severim. Ve onları paylaşmak istiyorum ama bu uygulama hakkında pek bilgim yok. Telif hakkı var mı? Google'dan alıp kullanabilir miyiz? Beğendiğimiz bir dizi veya kitap karakterlerinden esinlenebilir miyiz? Bir de herhangi bir kısıtlama var mı? Yani istediğimiz her konudan yazabilir miyiz? Bilmemi istediğiniz başka şeyler varsa yazabilirsiniz.
Çöplük bir mekan ama yine de yazım yeteneğine göre bir şeyler başarabilirsin belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes özgürce birşeyler yazıyor fakat kitlesi pek iyi sayılmaz

Çok eskiden bir hikaye için kullandığım, şu anda kitlesi cidden rezalet olan bir platform. Yazarlar var hikaye yazıyorlar. Hikayeleri okuduğunda IQ düşüşü yaşıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı