Way of the Hunter mi thehunter: Call of the Wild mi?

samet385

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Way of the Hunter'in grafigi daha iyi diyorlar, the Hunter Way of the Hunter'in de fizigi iyi diyorlar. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar iyi sosyaller BROM. Tavsiyem way of the hunter olacaktır bu tür oyunlarla yetiştim (4 yaşında kuzenlerim oynarken merak salmıştım) ve kesinlikle en akıl durdurucu detaylara sahip olan oyun budur benim için. Hayvanların ayak izlerinden geçiş rotasyonlarını öğrenerek onları rotasyonları üzerinde yakalayıp vurmak vesaire çok üst düzey şeyler benim gözümde. theHunter: Call of the Wild kötü mü dersende kesinlikle hayır ama ikisi arasından bir seçim durumunda kesinlikle way of the hunter çünkü ham içeriği daha bol. Call of the wild alacaksan önerim indirim zamanları paketlerini alman paketler çok fazla içerik sunuyor paketler. Call of the wild aldığını varsayarsak eğer kesinlikle al diyeceğim paketler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

( Bu DLC'ler isteğe bağlıdır şart değildir işin aslı hiçbir DLC şart değil ama oyundan keyif alman açısından ekliyorum dostum. Not: Bu DLC senin avladığın üst seviye hayvanları sergilemen için ev verir ve orada içini doldurttuğun hayvanları sergileyebilirsin. )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı