Çözüldü WD 1 TB M.2 SSD 931 GB olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odyofil0

Femtopat
Merhaba. WD 1 TB M.2 SSD aldım ve az önce taktım ve 69 GB kayıp gösteriyor, normal mi? G: olan M.2 SSD. Gerçi diğer tüm disklerim eksik gösteriyormuş şimdi fark ettim, niye böyle?

1734630532436.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. WD 1 TB M.2 SSD aldım ve az önce taktım ve 69 GB kayıp gösteriyor, normal mi? G: olan M.2 SSD. Gerçi diğer tüm disklerim eksik gösteriyormuş şimdi fark ettim, niye böyle?

Eki Görüntüle 2377667
Şu konuda ayrıntılı açıklamasını yapmıştık.

Eki Görüntüle 2377667

Çözüm

Peki bu SSD daha önce kullanılmış mı öğrenebilir miyim? Kutusu bozuk geldi.
Üstündeki etiketi çıkarmamız gerekiyor mu?

1734635613882.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu SSD daha önce kullanılmış mı öğrenebilir miyim? Kutusu bozuk geldi.
Üstündeki etiketi çıkarmamız gerekiyor mu?

Eki Görüntüle 2377783

Normalde soru amaçlı başlıklarda tek soru üzerinden soru cevap yapılır insanların bulması için bu forumda ve cevap uygunsa onu cevap olarak işaretlersin.

CrystalDisk INFO veya HD tuner ile durumuna bakabilirsin, kullanım süresi yazma miktarı ve sağlık.
Hayır etiket kalsın, bilgi veriyor, üstüne soğutucu plaka koyabilirsin uygun alıp.

Normalde soru amaçlı başlıklarda tek soru üzerinden soru cevap yapılır insanların bulması için bu forumda ve cevap uygunsa onu cevap olarak işaretlersin.

CrystalDiskInfo veya HD tuner ile durumuna bakabilirsin, kullanım süresi yazma miktarı ve sağlık.
Hayır etiket kalsın, bilgi veriyor, üstüne soğutucu plaka koyabilirsin uygun alıp. M.2

M.2 SSD'ler çok hızlıymış, artık tadını aldım bir tane daha almak istiyorum ama 2. bir SSD yuvası yok. Takmanın başka yolları var mı?

Dizüstü değilse, dönüştürücülerle takabilirsin sistemine, M2 Nvme Pci-e... gibi. Dizüstüyse marka modeline göre kullanma kılavuzunda yazar kaç tane takabileceğin veya yer olup olmadığı.

M.2 SSD'ler çok hızlıymış, artık tadını aldım bir tane daha almak istiyorum ama 2. bir SSD yuvası yok. Takmanın başka yolları var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı