WD 1TB WD10EZRZ vs WD10EZEX

ismail_ak

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler ben hard disk alacam bu ikisi arasında kararsız kaldım. Aralarındaki fark ne, hangisini almalıyım? Ben genel kullanıcıyım.

WD 1TB 3.5'' Blue 64MB 7200RPM SATA III Disk (WD10EZRZ)
WD 1TB Blue 3,5" SATA III 6Gbit/s 7200 RPM 64MB Cache (WD10EZEX)
modify_inline.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim algılamada sorun yok da senin davranışında sorun var galiba konu hakkında bilgi sahibi olsam soru sormam herhalde ortada bir yanlışlık varsa onu düzelmeye çalışıyorum kurumsal bir ticaret sitesinde 7200 rpm yazıyor diğer bir site de 5200 rpm yazıyor bu konu açmamın sebebi bilgi sahibi olmak size zorla cevaplayın demiyoruz biraz bilgi sahibi olabilirsiniz ama insanlara böyle hakaret edemezsiniz böyle de davranmaya hakkınız yok zorla kimse kimseye bir şey yaptırmıyor...

@ismail_ak dostum seni kimsenin aşşağıladığı yok @JeaLeusy diyorki ben bunu biliyorum 7200 değil 5400 hızında siz hala inatla sitede yanlış yazılmış bilgiyi savunuyorsunuz, internetten bakarak 10 sitenin 8 inde 5400 yazıyorsa 5400 dür kendinizde araştırabilirsiniz ben araştırma gereği duymadım siz araştırabilirsiniz.

şimdi ben sana algılamanda sorun mu var desem bu normal bir şey değil mi ?
şu konuda haklısın bir kaç siteye bakıp sonra teknoloji sitelerine soruyoruz burdaki insanlarda bildikleri konularda yardımcı oluyorlar sağulsun Allah razı olsun onlara dediğim bir şey yok ama insanlara senin algılamanda sorun mu var diyerek küçük görmeleri hiç hoş bir davranış değil belki kendisi de bilmediği konularda birilerine sormuştur sorduğu kişiler de mi öyle davranıyor ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı