WD Blue disk durup tekrar çalışıyor

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Hız testi yaptım sonuçlar normal, CrystalDiskInfo sonuçlarında da bir gariplik görmedim. Sorun üstüne yazma ya da okuma yapıldığında diskin durup geri çalışması. Genelde küçük dosyalarda bir sorun yaşamıyorum fakat sağı solu da pek belli olmuyor. Birleştirme yapayım belki ondandır da dedim o da yok.
Sanırım eski dost ile aramız ayrılıyor gibi :D.
Disk WD10EZEX olması lazım değilse de WD Blue soyundan mavi bir arkadaş. 9 yaşında, ellerinizden öper.

Güç ayarlarından disk durdurma süresini 0 yapınız. Bu sayede disk hiçbir zaman durmaz ve sürekli döner.

0 = hiçbir zaman demek.

1674321524181.png

Şu anda içinde çok miktarda yedeklenemez veri bulunuyor, bunu son çare yapmayı düşünüyorum. Birleştirme denemiş miydiniz siz?
Ben kompile sıfırladım Biçimlendirdim Pasif hale getirip aktif ettim hiç 1 yöntemde düzelmedi en son format ihtiyacım vardı sıfırdan rufus ile formata girdigimde biçimlendirdim son 3 aydır sorun yaratmıyor. bende düzeldi 1 çözümmü derseniz bilemem soket cıkarıp takın veyahut farklı 1 soketle baglantısını yapın önemli veriniz var ise son çare formatıda denersiniz.

Ben kompile sıfırladım Biçimlendirdim Pasif hale getirip aktif ettim hiç 1 yöntemde düzelmedi en son format ihtiyacım vardı sıfırdan rufus ile formata girdigimde biçimlendirdim son 3 aydır sorun yaratmıyor. bende düzeldi 1 çözümmü derseniz bilemem soket cıkarıp takın veyahut farklı 1 soketle baglantısını yapın önemli veriniz war ise son çare formatıda denersiniz.
SATA girişi denemeyi düşündüklerimden, nispeten kolay yollardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı