WD Elements için güç kablosu tavsiyesi

Gabriella_35

Kilopat
Makaleler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
WDBWLG0040HBK-0B
Arkadaşlar Merhaba. WD Elements'in 4TB'lık taşınabilir diski var elimde fakat güç kablosunu kaybetmişim. Ona uygun kabloyu nasıl bulabilirim? Orijinal kablosu olursa tabii ki iyi olur. İnternette biraz araştırma yaptım fakat bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa, kapsıyor mu?
Besleme değerlerini de söylersen bulduğumuz cihazdan emin olabiliriz. 24W, 12V doğru mudur?
Hocam merhaba. Garantisi hala var mı inanın bilmiyorum çünkü benim bulabildiğim tek şey HDD ve veri kablosu oldu. Fakat internetten kendi sitesinden baktım 2 yıl garantisi varmış. 2 yıldan fazla oldu alalı. Besleme değeri olaraksa üzerinde 12V yazıyor. Watt değeri hakkında bir şey yazmıyor.
Hocam merhaba. Garantisi hala var mı inanın bilmiyorum çünkü benim bulabildiğim tek şey HDD ve veri kablosu oldu. Fakat internetten kendi sitesinden baktım 2 yıl garantisi varmış. 2 yıldan fazla oldu alalı. Besleme değeri olaraksa üzerinde 12V yazıyor. Watt değeri hakkında bir şey yazmıyor.
Hocam tekrardan merhaba. İnternette şunu buldum: Amazon.com
Özelliklerinde ''1 x 12V 2A 24W Power Adapter with 4.0mm & 3.5mm & 2.5mm Jack Output Connectors'' diyor ama. Jak olarakta 5.5*2.5 diye geçiyormuş.

Son düzenleme:
Ben baktığımda 2-3 farklı tür ile karşılaşıyorum. Siz görünümünden önceki besleyicinizle karşılaştırıp seçebilirsiniz. Adaptör üzerinde varsa model, seri no gibi alan daraltıcı kelimelerle ile arama yapabilirsiniz.

Ben baktığımda 2-3 farklı tür ile karşılaşıyorum. Siz görünümünden önceki besleyicinizle karşılaştırıp seçebilirsiniz. Adaptör üzerinde varsa model, seri no gibi alan daraltıcı kelimelerle ile arama yapabilirsiniz.
Evet hocam seri no. ile arattım. Elements 4TB çıktı. Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı