WD Green alınmamalı

Katılım
18 Aralık 2019
Mesajlar
5.065
Çözümler
7
Yer
Balıkesir
Sağlık %95'e düşmüş, veriler iyice düşmüş. Bu fiyata asla önermiyorum. Servise vermeyi düşünmüyorum, değişim de yapmazlar zaten. James Donkey alsam daha iyiymiş, en azından aynı değere daha ucuz fiyat.

Ekran görüntüsü 2020-11-15 012547.png


Ekran görüntüsü 2020-11-15 012813.png
 
Yıllardır WD Green ve WD Blue HDD ve SSD'lerini kullandım hiç sorun yaşamadım. Yaşadığınız sorunu Geil Zenith 512 GB SSD'sinde yaşamıştım, garantiye yollayıp sonrasında satarak yerine WD Green aldım çok memnunum. Size arızalı gelmiş olabilir,şanssızlık.. Sonuçta elektronik alet.
 
Hocam bir ürüne tek kullanıcı yorumu yüzünden alınmamalı demek bence yanlış olur. Neticede en kaliteli olarak gösterilen Gold sertifikalı PSU'lar bile sorun çıkartabiliyor.
 
Yıllardır WD Green ve WD Blue HDD ve SSD'lerini kullandım hiç sorun yaşamadım. Yaşadığınız sorunu Geil Zenith 512 GB SSD'sinde yaşamıştım, garantiye yollayıp sonrasında satarak yerine WD Green aldım çok memnunum. Size arızalı gelmiş olabilir.
Aldığımda değerler böyle değildi zaten, anlık bir düşüş oldu. Normal kullanımda ben de eksiklik yaşamıyorum ama değerleri görünce içim gitmiyor değil.
Yıllarca WD Green kullandım. 1 tane sıkıntı yaşatmadı.

Forumda çok fazla sorun yaşayan var, belki de üretim jenerasyonu farkı mevcuttur.
 
Hocam bir ürüne tek kullanıcı yorumu yüzünden alınmamalı demek bence yanlış olur. Neticede en kaliteli olarak gösterilen Gold sertifikalı PSU'lar bile sorun çıkartabiliyor.
Hocam haklısınız ama tek benim başıma gelse keşke, forumda onlarca kişi var bu sorunu yaşayan, hem de önceden onlara karşı çıkardım taş gibi SSD diye ama haklılarmış.
Direkt buradan ulaş, satan yerler yokuşa sürerler. Benim eski SanDisk SSD Plus 240 GB da 4 yıl hiç hızı düşmeden çalıştı. Bazen şans işi olabiliyor.

Hocam kutu mevcut değil ama fatura mevcut, iş yapar mı?
 

Geri
Yukarı