WD Green SSD 6 aydır garantide

arrooowwww

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD Green
240 GB WD Green SSD'm durduk yere bozulmuştu bende garantiye yolladım. Bana en başta 240 GB olmadığını ve 480 GB modelini yollayacağını söylediler. Sonra 1 ay sonra canlı desteğe yazdım ve bana gümrükte sorun olduğunu çok istersem gümrük masraflarını karşılayarak bana SSD'yi gönderebileceklerini söylediler. Ama bu çözümü önermediğini söyledi karşıdaki kişi. Bende beklerim sıkıntı yok dedim. Bu süre zarfında birkaç kere daha görüşmemiz oldu bana aynı şeyleri dediler.

En sonuna bugün tekrar yazdım ve bana 2 çözüm önerisi sunabileceklerini söylediler. Ab ülkelerine teslimat adresimi değiştirmemi ya da gümrük masraflarını karşılamam dahilinde hemen göndereceklerini söylediler. Ben bu durumu reddettim. Bu yüzden ilgili departmanı bilgilendirip bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sadece ilgili birime iletildiğini söylediler bana zaten 6 aydır dedikleri tek şey ilgili birime ilettikleri oldu. Bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım. Tüketici hakem heyetine ya da başka bir yere başvuru yapabilir miyim?

---Güncelleme--
Bugün bana 40 Pound değerinde Amazon İngiltere için hediye çeki sunabileceklerini söylediler. Kabul etmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı