WD SSD vs 1 TB HDD

@erme Bazen sinirleniyorum işte. Ama sanki daha mantıklı geliyor çünkü hikayeli oyun indirecek.

Hocam SSD SSD takıntısı nedir tamam SSD güzel bir şey bilgisayarın benzini gibi bir şey bu cihaz ama bilgisayarında SSD mevcutsa ve bütçen kısıtlıysa 2. SSD almak çok mantıksız benim bilgisayarım 2 TB HDD+240 GB SSD var oyunlarım HDD de kurulu ve problem yaşamıyorum map yüklemesiydi vs bu kadar abartmaya gerek yok oyunlardaki farkı çok hissetmezsiniz SATA SSD'ler ortalama 450 MB okuma yazma oranına sahip 7200 RPM HDD de 190 MB civarında oyunlarda farkı yaşamazsınız ama Windows içinde farkı yaşarsınız.
Tamam da ben ne yazmışım dikkatli okursan sevinirim yani hikayeli oyun indirecekmiş ben onun iyiliği için öyle yazdım belki HDD pek tatmin etmez.

Ama sizde haklısınız diyeceğim bir şey yok...

@erme Bazen sinirleniyorum işte. Ama sanki daha mantıklı geliyor çünkü hikayeli oyun indirecek.

Tamam da ben ne yazmışım dikkatli okursan sevinirim yani hikayeli oyun indirecekmiş ben onun iyiliği için öyle yazdım belki HDD pek tatmin etmez.

Ama sizde haklısınız diyeceğim bir şey yok...

İster hikayeli ister Online indirsin HDD ile de oynar. Sadece yüklemeler azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı