İnceleme We glock 17 gen 3

Almak istesem de bir şeylere karşı hevesi çok çabuk geçen biri olarak hep erteliyorum

Almak istesem de bir şeylere karşı hevesi çok çabuk geçen biri olarak hep erteliyorum
Yurtta sabahtan akşama kadar oturup oyun oynamak yerine arada çıkıp birkaç hedef atışı yaparım diye aldım, biraz da çocukluktan kalma hevesti. Bence eğlenceli

Bende Canik Mete SFT kullanıcısı olarak yorum yapmak istedim. Airsoft silah hiç kullanmadım ama gerçek tabancada tetik olayına gelirsek Glock'un tetiğini hiç kimse beğenmez. Safe action tetik sistemine sahip olduğu için. Canik tetik konusunda kendisini acayip şekilde geliştirdi ve bütün dünyadaki kullanıcıları çok beğeniyor.

Hocam gerçek silah konusunda haklı olabilirsiniz fakat airsoft için tetik ağırlığı çok fazla. Yaklaşık 3.1kg tetik ağırlığı var.

Ne olduğunu bilmiyorum, ne amaçlı kullanıldığını da bilmiyorum ancak çok güzel gözüküyor. Hayırlı olsun.

@N1cht bu arada hangisinin namlusu daha uzun? Namlusu daha uzun olanlar daha hızlı atıyormuş heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…