Web Programcılık iyi bir alan mı?

Endersqui

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar frontend web developinge ilgi duyuyorum hatta en sevdigim yazilim alani oldu. Ama bu alanin geleceği guzel durmuyor gibi geliyor bana. Aslinda fullstack developinge daha cok ilgi duyuyorum ve bu alana da yonelmek istiyorum ancak cok fazla ogrenilecek şey var HTML, CSS, JS disinda C#, Python vb. Cok kararsiz kaldim. Bu alanlarda beni aydinlatir misiniz?

Merhaba, bu aralar frontend web developinge ilgi duyuyorum hatta en sevdigim yazilim alani oldu. Ama bu alanin geleceği guzel durmuyor gibi geliyor bana. Aslinda fullstack developinge daha cok ilgi duyuyorum ve bu alana da yonelmek istiyorum ancak cok fazla ogrenilecek şey var HTML, CSS, JS disinda C#, Python vb. Cok kararsiz kaldim. Bu alanlarda beni aydinlatir misiniz?
Merhaba, frontend developing çok keyifli ve eğlencelidir, kendi deneyimlerimden biliyorum ve bir çok da website yazdım, HTML kafanızı hiç ağrıtmaz, CSS biraz zordur ancak terimlerini ezberlediğinizde iş çözülür, JS apayrı bi dildir, kayıt sistemi, altyapı, hosting yazmayı düşünüyorsanız önce Java script öğrenin ve sonradan php öğrenin.

Web developerleri asla işsiz kalmaz, özellikle js bilenleri yine kendimden biliyorum.

Iyi günler dilerim!

Bu playlistten başla.
Arkadaşın önerdiği çok doğru ve takılma fln yaşarsanız direk bir insan kaynağı var önünüzde ancak, serbest bir şekilde ben kahvemi çerezimi alayim diyorsanız :

w3schools.com

Mükemmel bir site ve c++ öğreniyorum şu an.

Merhaba. Eğer yaşın gençse butiklere vs satış yerlerine freelance web programlayabilirsin. Sadece web programlamak niyetindeysen HTML ve CSS öğrensen senin için yeterlidir. Yazılıma odaklıysan kendi kendine projeler fikirler oluştur. Üniversitede işine yarayacak ve hazırlıklı olmuş olacaksın.

Merhaba, frontend developing çok keyifli ve eğlencelidir, kendi deneyimlerimden biliyorum ve bir çok da website yazdım, HTML kafanızı hiç ağrıtmaz, CSS biraz zordur ancak terimlerini ezberlediğinizde iş çözülür, JS apayrı bi dildir, kayıt sistemi, altyapı, hosting yazmayı düşünüyorsanız önce Java script öğrenin ve sonradan php öğrenin.

Web developerleri asla işsiz kalmaz, özellikle js bilenleri yine kendimden biliyorum.

Iyi günler dilerim!
Şu an HTML ve CSS biliyorum ve web siteleri yazabiliyorum hatta yayında olan sitemde var yani alanda sıkıntım yok. Sadece JS'imi geliştireceğim. Burada yapmak istediğim daha ileride tamamen kendi sitelerimi yapmak bu da sadece frontend ile olmuyor yanında backendde gerekiyor (örneğin bir kayıt ekranı için sql ve php lazım) bunlar da beni zorluyor

Forumdaki biri böyle bir harita paylaşmıştı hoşuma gitti. Playlistten sonra bu sıralamayı takip edebilirsin.

Forumdaki biri böyle bir harita paylaşmıştı hoşuma gitti. Playlistten sonra bu sıralamayı takip edebilirsin.
Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı