Web yazılım uzmanı olmak istiyorum. Sizce bunda gelecek var mıdır? İş imkanları ve maaş şartları nasıldır?
Hocam bende işin başındayım ama gördüğüm kadarıyla yok gibi.
Geleceği var mı sorusuna ise benim fikrim şu: İleride yapay Zeka'nın daha da gelişmesiyle siteler sürükle bırak mantığına dönecek. Freelance işler azalacak. Yeterince iyi olanlar güzel bir şirkette yerini alacak ya da kendi işini kuracak.
Bitirip bitiremeyeceğini söyleyemem ama ben şu anda sıfırdan başlayacak olsaydım ve hiçbir bilgim olmasaydı yapay zeka ya da siber güvenlikten ilerlerdim. Fakat bundan ziyade bir işi severek yapmak daha önemli. Ben şu anda kotlin'de kendimi geliştiriyorum mobili seviyorum. İleride başka bir iş için 10 katı maaş teklif etseler yine de mobilden devam ederim.Peki alnin bitiremiyeceği kendimi geliştirebileceğim bir alan var mı?
Bitirip bitiremeyeceğini söyleyemem ama ben şu anda sıfırdan başlayacak olsaydım ve hiçbir bilgim olmasaydı yapay zeka ya da siber güvenlikten ilerlerdim. Fakat bundan ziyade bir işi severek yapmak daha önemli. Ben şu anda Kotlin'de kendimi geliştiriyorum mobili seviyorum. İleride başka bir iş için 10 katı maaş teklif etseler yine de mobilden devam ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.