Web programlamaya nasıl başlamalıyım?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
7.233
Makaleler
45
Çözümler
10
Biri bu konuyu baştan sonuna kadar bir makale şeklinde veya madde madde yazabilir mi? Gerçekten ne yapacağımı karıştırdım. Lütfen uzman kişiler yazsın. İlla ki uzman kişi vardır diye düşünüyorum. Kimseyi de küçük görmüyorum. Gerçekten bu konu kafamı bulandırdı.

Not: Yukarıda yazdığım gibi kimseyi küçük düşürücü hakarette bulunmak istemedim. Ama bu alanın içinde çalışan kişiler yazmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Web programlamada bir dil seçiceksin daha sonrada adım adım proje üreticeksin 1-2 yıl böyle devam ediceksin belirli seviyeye geliceksin çalışacagın şirketin sorunlarını çözeceksin paranı alıcak kariyerini geliştiriceksin emek verecek emek başka çaresi yok programlama dilleri her gün gelişiyor kendini geliştireceksin ingilizceni geliştir sonrada youtube videolarına izle hangi programlama dili ile uğraşacaksan html,javascript,php olarak git videoları izle.
 
Önerim kısa sürede bir websitesi oluşturmak olduğu için, python Framework'ü olan flask kullanmandır. HTML ve CSS önce öğrenmeniz gereken diller sonrasında python temelleri, ardından Flask'a giriş yapabilirsiniz.
 
İnternet üzerinde birbirinden farklı binlerce yönlendirme videousu ve makelesi mevcut. Buradan alacağın cevaplar da bu doğrultuda ilerleyecektir. Başlangıç için önerebileceğim Harvard'ın CS50 dersini alman. Tamemen ücretsiz ve sevgili kodluyoruz ekibi türkçeleştirdiler. Bu senin için güzel bir yola başlangıç olabilir. Üstelik Harvar'dan bahsediyoruz :) emin ellerdesin. Buradan ulaşabilrisin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı