Modeme virüs bulaşamaz mı yani ?İnternetinizin yavaşlaması virüs kaynaklı olamaz çünkü format atmışsınız web sitelerine girerken Görev Yöneticisi'nden RAM ne kadar kullanılıyor vs. bakar mısınız?
Modeme virüs bulaşamaz mı yani?
Pardon ben ilk defa virüs yedim ve çok tedirgin olduğumdan her saat boş yere virüs taraması yapıyormuşumda pc den kaynaklı galiba kasması. ( Ama oyunlarda boş yere pingim çıkıyor birşey indirirken 50kb ile falan indiriyor. )Sorunun internet veya Opera'nın kendisiyle ilgili olup olmadığını öğrenmek için başka bir tarayıcı deneyebilir misiniz? Bir de internet paketin ile hız testi sonuçlarını karşılaştırır mısın?
Pardon ben ilk defa virüs yedim ve çok tedirgin olduğumdan her saat boş yere virüs taraması yapıyormuşumda PC'den kaynaklı galiba kasması.
Pardon ben ilk defa virüs yedim ve çok tedirgin olduğumdan her saat boş yere virüs taraması yapıyormuşumda PC'den kaynaklı galiba kasması.
Ben bir çılgınlık yaptım crack filmora falan indirdim dün ondan sonra yavaşlamalar antivirüs programlarım falan engel oluyordu tarama yapamıyordum bende direkt format attım ve sistemimde kötü değil yani kasıyordu çok fazla.Virüs kaptıgından niye o kadar eminsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.