Ben sistemi alalı 1 hafta falan oldu. Oyunlara girdiğim zaman hatta web sitelerinde dolaşırken bile takılmalar, kasmalar oluyor özellikle fare hareketlerinde. Mesela bu iletiyi yazarken benchmark programı açıktı yine aynı sorunu yaşadım. Benchmark kapalı yine 1-2 defa yaptı yorumu yazarken. Oynadığım oyunlar da Pubg ve Leauge of Legends dan ibaret.
Userbenchmark : MSI Z270 PC MATE (MS-7A72) Performance Results - UserBenchmark
Öncelikle bazı web sitelerde ekranda bu şekilde yeşil pikseller oluşuyor.
Ardından da yazılar Çin alfabesi gibi kayıp birbirine giriyor.
Oyundayken bu tarz yeşil pikseller oluşmadı hiç fakat aynı şekilde farede takılmalar, kasmalar mevcut. Sanırım sorunu yaratan şey aynı fakat ben onun ne olduğunu bir türlü anlayamadım malesef ki. Şimdi bir şey daha keşfettim chrome üst sekmeler yani web siteler arasında geçiş yaparken bile kasma, takılma oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Farklı fare ile de denedim yine sonuç aynı, sorun onda da değil. Acaba ekran kartım mı bozuk ?
Sistem Özellikleri;
Userbenchmark : MSI Z270 PC MATE (MS-7A72) Performance Results - UserBenchmark
Öncelikle bazı web sitelerde ekranda bu şekilde yeşil pikseller oluşuyor.

Ardından da yazılar Çin alfabesi gibi kayıp birbirine giriyor.

Oyundayken bu tarz yeşil pikseller oluşmadı hiç fakat aynı şekilde farede takılmalar, kasmalar mevcut. Sanırım sorunu yaratan şey aynı fakat ben onun ne olduğunu bir türlü anlayamadım malesef ki. Şimdi bir şey daha keşfettim chrome üst sekmeler yani web siteler arasında geçiş yaparken bile kasma, takılma oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Farklı fare ile de denedim yine sonuç aynı, sorun onda da değil. Acaba ekran kartım mı bozuk ?
Sistem Özellikleri;
- Windows 10 Pro 64 Bit ( Henüz ürün anahtarı almadım.)
- Intel Core i3-6098P
- AMD RX 480 Sapphire 4 GB
- SanDisk SSD Plus 120GB SSD (HDD Yok)
- G.SKILL Aegis DDR4 2133 C15 1x8GB RAM
- MSI Z270 Pc Mate Anakart
- Xigmatek Tauro 700W 80 Plus Bronze Power Supp
- Asus VP247H 23.6" 60 Hz 1 ms Monitör
Son düzenleyen: Moderatör: