Web sitesi yapıp para kazanılabilir mi?

Dinamik olmayan internet siteleri yapacaksan PHP veya benzeri programlama dili bilmene gerek yok. Bootstrap kullanarak internet siteleri oluşturabilirsin. Fakat bu şekilde yaptığın internet sitesinin bir yönetim paneli olamayacağı için tercih edilmez. Profesyonel olarak çalışmak istiyorsan giriş için Laravel öğrenebilirsin.

İş bulabilmek zor. Piyasada 10 TL'den (!) başlayan fiyatlar ile internet sitesi yapanlar var. Bu sektörde iş bulup düzgün para kazanman tek başına zor olacaktır. Yabancı Freelance sitelerinde ise Hindistan ağırlıklı kitle yine ucuza iş yapıyor.

Son düzenleme:
Dinamik olmayan internet siteleri yapacaksan PHP veya benzeri programlama dili bilmene gerek yok. Bootstrap kullanarak internet siteleri oluşturabilirsin. Fakat bu şekilde yaptığın internet sitesinin bir yönetim paneli olamayacağı için tercih edilmez. Profesyonel olarak çalışmak istiyorsan giriş için Laravel öğrenebilirsin.

İş bulabilmek zor. Piyasada 10 TL'den başlayan fiyatlar ile internet sitesi yapanlar var. Bu sektörde iş bulup düzgün para kazanman tek başına zor olacaktır. Yabancı Freelance sitelerinde ise Hindistan ağırlıklı kitle yine ucuza iş yapıyor.
Hocam günde 10 TL bile yeter benim için.

Nasıl yani hocam?
Saatlerce uğraşıp bir internet sitesi kodlayacaksınız ve müşteri size 10 TL verecek. Emeğinin karşılığını istemen lazım. Örnek veriyorum; Freelance sitelerinde en az 600 TL alınacak işlere 100 TL yaparım diyenler sürekli işin değerini aşağı çekmeye devam ediyor.

Saatlerce uğraşıp bir internet sitesi kodlayacaksınız ve müşteri size 10 TL verecek. Emeğinin karşılığını istemen lazım. Örnek veriyorum; Freelance sitelerinde en az 600 TL alınacak işlere 100 TL yaparım diyenler sürekli işin değerini aşağı çekmeye devam ediyor.
Hocam ben de o kadar ucuza yapmak istemem tabii ki o kadar para kimse vermez diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı