Web sitesi yaptırmak vs öğrenip yapmak

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde 5000-6000₺'lik bütçe var ve basit bir web sitesi tasarlatmak istiyorum ama sorun şurada ki yapan kişilerin %90'ı WordPress'ten yapıyor bu işi. Öyle olunca ben de yaparım bunu diyorum. Sizce kendim oturup öğrene öğrene yapmak mı daha mantıklı yoksa freelance olarak başkasına yaptırmak mı daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş için lazımsa ve para kazandıracaksa hiç uğraşma yaptır gitsin. Hobi vs gibi bir şeyler ise AI yardımı ile öğrenerek yapmayı dene.

İş için lazım ama site üzerinden satış yapmak gibi bir olayımız yok sadece dümdenden site yapalımda marka değerimiz cart curt kaliteli gözüksün maksadında yaptırmak istiyordum.

İş için lazımsa ve para kazandıracaksa hiç uğraşma yaptır gitsin. Hobi vs gibi bir şeyler ise AI yardımı ile öğrenerek yapmayı dene.

Freelance te daha önce hiç site yaptırmamıştım domain i ben mi alıyorum yoksa siteyi yapan kişi mi fiyatın içinde alıyor eğer bilginiz varsa bu konu hakkında da bilgi verebilir misiniz hocam.

İş için lazım ama site üzerinden satış yapmak gibi bir olayımız yok sadece dümdenden site yapalımda marka değerimiz cart curt kaliteli gözüksün maksadında yaptırmak istiyordum.

O zaman kendiniz deneyebilirsiniz. Bir sürü AI aracı var site yapımı için. Veya direkt web sitesi yapımı için eğitilmiş AI modelleri var. Premium üyelik alırım derseniz promt yazarak veya beğendiniz bir siteyi klonlatarak yapabilirsiniz.

O zaman kendiniz deneyebilirsiniz. Bir sürü AI aracı var site yapımı için. Veya direkt web sitesi yapımı için eğitilmiş AI modelleri var. Premium üyelik alırım derseniz promt yazarak veya beğendiniz bir siteyi klonlatarak yapabilirsiniz.

Allah Allah wordpressten yapmayı düşüyordum hocam bende AI destekler mi peki.

Freelance te daha önce hiç site yaptırmamıştım domain i ben mi alıyorum yoksa siteyi yapan kişi mi fiyatın içinde alıyor eğer bilginiz varsa bu konu hakkında da bilgi verebilir misiniz hocam.

Bildiğim kadarı ile uygun fiyatlı freelance hizmet sunanlar alan adı hizmeti vermiyor. Sizin almanız gerekebilir. Total paket olarak yaptırmak istiyorsanız daha profesyonel çözümlere yönelmeniz lazim ki onların fiyatları da yüksek olacaktır. Bahsettiğiniz gibi basit bir site tasarımını kendiniz deneyebilirsiniz.

Allah Allah wordpressten yapmayı düşüyordum hocam bende AI destekler mi peki.

YouTube'da WordPress AI kullanımı/ site yapımı gibi terimlerle aratırsanız karşınıza nasıl entegre edebileceğinizle ilgili videolar çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı