Web tasarımda resim yeteneği gerekir mi?

Emir DN

Hectopat
Selam dostlar, 14 yaşındayım 4 5 saat önce bir konu açmıştım yazılıma nereden başlanmalı diye ben web tasarımdan başlamak istiyordum fakat görsel yeteneğin gerektiğini bir yerde okudum ve vazgeçmiştim. Fakat şu an size soruyorum görsel yeteneğe fazla gerek var mı sizce? Ve başlarsam nereden başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, 14 yaşındayım 4 5 saat önce bir konu açmıştım yazılıma nereden başlanmalı diye ben web tasarımdan başlamak istiyordum fakat görsel yeteneğin gerektiğini bir yerde okudum ve vazgeçmiştim. Fakat şu an size soruyorum görsel yeteneğe fazla gerek var mı sizce? Ve başlarsam nereden başlamalıyım?

Seninle ayni yastayim ayni yerlere ilgi duyuyorum bana gore tabii ki gorsel zeka gerekli ama direkt resim yetenegi gerekmez bir nevi mimarlik gibi dusun neyi nereye koyarsam daha iyi olur bunlari iyi bilmen gerekir.

Bunu duyduğuma üzüldüm.
1673208126707.png

Ve evet tabiki görsel zeka gerekiyor. Bu doğuştan gelen bir şey değil işe hakim oldukça kendiliğinden gelişecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı