Web tasarımı kursa gitmeden öğrenebilir miyim?

Arda zf

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben web tasarıma yeni başlayan biriyim. Şu anda HTML öğrenmeye çalışıyorum ama bir kursa ya da başka bir yere gitmiyorum. YouTube'dan öğrenmeye çalışıyorum. Sizce bu şekilde gelişebilir miyim ya da yapamaz mıyım? Bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki, ben zamanında HTML'i ve Java'yı youtube'dan öğrendim. Sonra sonra gelişmek istediğimde kurs aldım. İstediğin sürece her şekilde öğrenirsin.

Temellerini sağlam atarsan kendi kendine doküman okuyarak da ilerlersin (İngilizce gerekir). İlla bir kursa sahip olmana gerek yok. Dillerin dokümanları, temel için yardımcı olacak birçok site (bknz:w3schools), kütüphanelerin kendi sitelerinde gayet anlaşılır şekilde anlatımları vb. birçok kaynak var zaten. İlla da kurs almaya gerek yok yani.

Merhaba. Ben web tasarıma yeni başlayan biriyim. Şu anda HTML öğrenmeye çalışıyorum ama bir kursa ya da başka bir yere gitmiyorum. YouTube'dan öğrenmeye çalışıyorum. Sizce bu şekilde gelişebilir miyim ya da yapamaz mıyım? Bir tavsiyeniz var mı?

İstersen yapabilirsin. Ben mesela Python dilini sadece Online ve ücretsiz kurslar ile geliştirdim şu an görüntü işleme üzerine çalışıyorum. Yani sende yapabilirsin. Zor değil sadece istemen yeter.

HTML5 ve CSS yotube üzerinden rahatlıkla öğrenebilirsin. Hatta udmy üzerindede ücretsiz kurslar mevcut. Mevcut mantığı kavradıktan sonra bol bol proje yap kendine ve zamanla zaten ilerlediğini göreceksin. Sonrası zaten PHP, JS şeklinde seni ilerletecek daha doğrusu onların eksiliğini kendin hissedeceksin.

HTML5 ve CSS yotube üzerinden rahatlıkla öğrenebilirsin. Hatta udmy üzerindede ücretsiz kurslar mevcut. Mevcut mantığı kavradıktan sonra bol bol proje yap kendine ve zamanla zaten ilerlediğini göreceksin. Sonrası zaten PHP, JS şeklinde seni ilerletecek daha doğrusu onların eksiliğini kendin hissedeceksin.
peki udemy de olan kurslar sizce güvenilir mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı