Web tasarımı, programcılığı öğrenmek

umut akın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar akşamları web tasarımını öğrenmek istiyorum, öğrenebileceğim site var mı varsa linkini atabilir misiniz?

Tabii ki çok kolay Google'a yazmak. Fakat bir sürü web programlama dersleri olduğu için biz forumdaki kişilerin araştırmalarından yararlanmak istiyor. Mesela ben x sitesindeki programlamayı izledim güzel vs. gibi bir tavsiye beklemekte.
Ben genellikle sanalkurs.net internet sitesinden yararlanıyorum.

Yazılan yazıları okuyorum, videolar izliyorum. Siz web tasarım nedir web programcılığı nedir hakkında biraz araştırma yaparsanız öğrenirsiniz.

Videoyu izlerken kendinde yapmaya çalış izlediklerini adım adım. Senin için iyi pratik olur. Önce html css öğren daha sonra daha iyi görsellik için ajax js vb diller , ileri düzey geliştirme için ise php mysql öğrenmen lazım. Web page maker yeni başlayanlar için çok rahat bi uygulama web tasarım açısından. Özellikle çok az html bilgisiyle güzel şeyler yapabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı